Dere vet vel hvilken dag det er i dag?

Den tjuefjerde august er ikke bare bursdagen til min fantastiske søster (gratulerer med dagen, K!). Det er også dagen da det er fire måneder igjen til julaften! Om tre måneder er det helt i orden å henge opp adventsstjerne i vinduet, og de av oss som har veldig fine adventskalendere kan tenke på å sette dem frem. Om to måneder er det faktisk sosialt akseptabelt å begynne å handle julegaver. Om en måned fyller bloggen min hele tre år!
Dette siste lurer jeg på om jeg skal feire litt. Med konkurranser og slikt, kanskje? Dere får følge med fremover, så dukker det nok opp noe. De av dere som har lest bloggen min en stund vet jo at Tante Jul-konkurranser har gode premier!

En annen ting tjuefjerde august er, er dagen før jobbintervjuet mitt. Det er lenge siden sist jeg var på intervju og jeg er ganske nervøs, faktisk. Forbereder meg så godt jeg kan, og har preppet et par gode referanser. En av dem jeg kontaktet ba meg faktisk om å komme tilbake til den gamle jobben min, som blir ledig igjen om en måned! Da har jeg noe å tenke på om jeg skulle være uheldig i morgen.

Nå er hjernen min helt tom, så jeg hiver bare opp et bilde eller to, så dere får noe pent å se på:Stikkord:

10 kommentarer

fru Lyng

24.08.2010 kl.18:38

hehe...pussig. for her har vi begynt å se på julekort og div julegaver i dag.

Du får følge med i kveld, for da kan du vinne en lekker julebok hos meg;)

ha en fin kveld

og du...takk for info om tyrkia varer. tenkte ikke tanken engang.

takk takk

Tante Jul

24.08.2010 kl.18:41

fru Lyng: Ooooh, julebok!

Og bare hyggelig. Jeg så at du ordnet det på en diskret måte :)

Eldeen

24.08.2010 kl.18:53

Jeg gleder meg til jul! =D Lykke til på jobbintervjuet, det går nok knallbra. =)

BareIH

24.08.2010 kl.18:59

Ja, dine premier er braa! :) Gleder meg til juljuljul. :D

fru Back

24.08.2010 kl.19:00

Gratulerer så masse med søster! Koselig :)

Ååå... ja, det kan jeg tenke meg er spennende... Men vet du? Jeg har troen på at hvis det er jobben for deg - så får du den! Og hvis ikke - så er det vel kanskje meningen av du skulle tilbake til "gamle"jobben? God klem og lykke til!
Jippi, 4 måneder igjen! Du,... går det an å bestille de himla gode karamellene og sjokoladegreiene jeg vant på din blogg i fjor?? Og betale selvsagt?

Tante Jul

24.08.2010 kl.20:55

TrineCam: Hmmm. Det går an å... Vinne dem igjen! :D

Jeg må vurdere om jeg får tid og overskudd til å lage ekstra, for jeg aner ikke hva arbeidssituasjonen min kommer til å være fremover. Men det er ikke umulig, jeg har solgt i flere juler tidligere.
JAAAAAAAAAAAAAA, jeg vet... 4 mnd til julaften vel;););) Det går fort til jul... Synes ikke det er lenge siden julen 09... ;)

Lykke til på jobbintervju;)

Gulltopp

25.08.2010 kl.00:37

Wæææ! Fire mnd bare! I år gleder jeg meg ikke like mye som jeg pleier pga budsjettet vårt.. Det er noen jeg må kutte ut i år, og det er så trist for jeg eeelsker å gi gaver!!! :( Samt at jeg må gi litt rimeligere gaver til de jeg skal gi til... Vi bruker fort over 6 tusen på julegaver og det har vi rett og slett ikke råd til i år...

Dessuten pleier jeg å ha mange julegaver klare på denne tiden, og nå har jeg ingen!

Også må jeg bare si som Trinecam her, jeg ville også betalt for de gode greiene vi fikk i fjor! Det var en god ide- Får du tid og overskudd til å lage litt ekstra, så tror jeg vi er mange som vil handle fra deg! :)

Takk for bloggawarden, jeg hadde sett det allerede, har deg på bloglovin vettu! :D

Og gratulerer til søsteren din!

Også håper jeg det går kjempe bra i morgen, masse lykke til! Hvis de ikke ansetter deg er de dumme, (så det så!) og ikke verdt å jobbe for allikevel! Men det ser jo ut til at det ordner seg sånn jobbmessig for deg uansett? Enten får du den i morgen, eller tilbake til gamlejobben, eller bare rett og slett kake- og karamellbaker! :D

A

25.08.2010 kl.19:17

Jeg er daunysgjerrig på hvordan det gikk på intervjuet jeg..?

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits