Jeg vil vinne!

Fru Lyng har konkurranse på bloggen sin, med denne fantastiske boken som premie:Jul - i den fransk inspirerede bolig, heter den, og er (fjor-?)årets julebok fra Jeanne D'arc living. Og så er den på dansk! Jeg kan selvfølgelig ikke se noen som helst grunn til at ikke jeg skal vinne boken, siden jeg både er juleentusiast og halvt dansk. Men jeg går ut ifra at den rettferdige Fru Lyng trekker en vinner blant dem som forteller verden om bloggen hennes, slik jeg gjør nå. Her er innlegget der du og jeg og alle andre blir oppfordret til å være med å konkurrere. Jeg er skikkelig glad for at det ikke bare er jeg som har tankt på jul akkurat i dag!

Les bloggen til Fru Lyng, bli med i konkurransen, og lykke til!

Ja, og så god jul :)
Stikkord:

4 kommentarer

fru Lyng

24.08.2010 kl.20:59

hehe...kjempe bra;)

så får vi se da....hvem som trekker det lengste strået;)

Ha en flott tenke-på-julen-dag

johanne

24.08.2010 kl.23:46

Jeg foreslår at du tar inn over deg at faktisk alle genene dine i overskuelig mange generasjoner bakover er pure danske . Statsborgerskap endrer ikke på det , vet du . Bortsett fra det syns jeg det er helt greit hvis du vinner juleboka .

myruin

25.08.2010 kl.07:38

Sv,- ja, det er akkurat det da, OM man har bil..For det har vi ikke, eller vi har jo en bil, men den må Jonas ha på sin jobb.. Og hadde vi ikke hatt Storm, så kunne jeg ha pendlet, men har ikke lyst til det nå.. Men har søkt på jobb ved Tune i Sarp da!

fru Back

25.08.2010 kl.09:55

Du er absolutt en verdig vinner i så fall - lykke til!

Men - hvordan gikk det på intervjuet syns du??

Ha en herlig dag!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits