Takketakk!

Først av alt: Tusen takk for alle gratulasjoner, og for gode ønsker jeg har fått de siste dagene! Jeg var litt i tvil om jeg skulle skrive om hele jobbintervju-prosessen egentlig, for tenk om jeg ikke hadde fått den (noe som statistisk sett var veldig mulig), da hadde jeg måttet fortelle dere det også, samtidig som jeg var kjempelei meg og følte meg mislykket og ubrukelig. For det ville jeg gjort. Fallet fra verdensmester til fiasko er aldri langt unna i mitt hode, nemlig.

I dag har jeg tatt meg en fridag. Jeg bakte en kake til kollegene mine i går kveld og sendte den til jobb med en jeg pleier å sitte på med. Det er da vanlig å ta med kake på siste dag på jobben? Nå blir det ingen "siste dag" for mitt vedkommende, for jeg skal få lov til å begynne i den nye jobben allerede på mandag. Det eneste som gnager meg nå er at sjafen skulle ringe meg i går med lønnstilbud, og det har han ikke gjort. Det liker jeg ikke. Og så setter jeg i gang med å tenke igjen: Er det en glipp? Er det en test? Forventer de at jeg selv skal ringe og spørre? Har det kommet noe i veien? Hadde investorene innvendinger? Eller kom sjefen i skade for å spille playstation hele natten så han rett og slett glemte meg? Jeg gir dem en time til, og så vil jeg muligens ringe dem.

Så, hva bruker tante Jul en uventet fridag til, da? Jo, jeg hadde noen plommer stående, så jeg startet dagen klokken ti på syv med å koke plommesyltetøy. Jeg har enda flere plommer, så jeg får kanskje bake en kake eller noe også, eller så kan jeg hermetisere dem, slik som dette.
Ellers er det som vanlig MASSE å bruke dagen til. Klesvask, for eksempel, det stadig tilbakevendende temaet. Og så er det på tide jeg mailer damen i banken med informasjonen hun vil ha for å fikse kontoene og lånet vårt. Og så har jeg begynt å klippe ned hekken, så nå er to tredeler av den ganske lav med bare avklipte stammer og en tredel er høy og viltvokst, og det ligger en enorm haug med kvist i det ene hjørnet av hagen. Det er et prosjekt som det vil føles bra å få ferdig (og veldig dårlig å ikke få ferdig). Og sååå... har det samlet seg opp et par blogginnlegg på den mentale huskelisten min, som jeg kunne tenke meg å legge ut, og så skal jeg lese teori så jeg en gang snart kan få tatt den fordømte teoriprøven og bli meldt opp til oppkjøring. Og så skal jeg tenke masse på Tingeling, som fikk babyen sin i natt!
Ja. Masse å gjøre. Jeg begynner nå, jeg.

Stikkord:

2 kommentarer

fru Back

27.08.2010 kl.11:27

Hei hei! Hørtes jo ut som en fin dag dette? Vi får håpe at det ikke er noe muffins i sjefens manglende tilbakemelding - de har kanskje mye å gjøre :) Ha en fin fredag! Klem fra sør

johanne

27.08.2010 kl.13:30

Håper du har fått tilbakemelding om lønna nå . Vær snill og gratulere Tingeling og Tingelang masse !!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits