Tudels!

NexGenTel hadde bestemt seg for at vi hadde virus og stengte nettforbindelsen vår. To dager uten nett, og nå som vi har scannet alle maskiner og ikke funnet noe har de koblet oss på igjen. Jeg ytret et meget sterkt ønske om å få redusert regning neste måned.

I dag var første dag i ny jobb, og jeg konstaterer at det er MYE å lære (har vært innom i alle fall seks nye programmer i dag, som jeg skal bruke til daglig), og at jeg kommer til å få det gøy. Det gleder meg. Det tar noen dager før pc'en min kommer og blir installert, så i mellomtiden får jeg lese arbeidsbeskrivelser og kikke på ting sammen med en av sjefene. Firmaet står for lunsjen og de ansatte blir pisket til å ta nok pauser - også de som ikke røyker.

Nok om det. I morgen (om jeg orker etter jobb) skal jeg skrive litt om moren min. Hun har nemlig begitt seg ut på noe aldeles fantastisk, og uventet, og utfordrende, og jeg er veldig stolt av henne!

Ha en deilig kveld, alle sammen. Eller dag eller morgen, alt etter når dere leser dette.

Stikkord:

2 kommentarer

fru Back

31.08.2010 kl.12:16

Åååå - så gøy å lese! Ny jobb er selvfølgelig mye nytt - men så lenge det er givende og gøy, gjør det ingenting! Lykke til videre :)

BareIH

31.08.2010 kl.12:55

Så fint å lese at du kommer til å kose deg i den nye jobben din! :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits