Jul hele året

Jeg har tenkt en del på det der med at jeg er så glad i jul (selvfølgelig). Det er mulig at det egentlig burde manifestere seg... mer, liksom, i livet mitt forøvrig. Dere som leser bloggen min, hva forestiller dere dere, egentlig? Tror dere at juletanker dukker opp i hodet mitt i alle tenkelige situasjoner? Eller bare litt oftere enn hos gjennomsnittet? Hvordan tror dere at det ser ut hjemme hos meg? Akkurat der ligger noe av det jeg har tenkt over, nemlig. Jeg hadde besøk av en leser en gang i sommer (og det var KJEMPEHYGGELIG, Gulltopp! Kom gjerne igjen snart!), og da hun kom kikket hun seg omkring i huset og sa at hun hadde nesten regnet med at det skulle være julepynt over alt. Og så fikk hun øye på kjøkkengardinene mine:


"Haha, du har julegardiner!"
Og det har hun visst rett i.

Etter at hun var her har jeg begynt å legge merke til hva det egentlig er jeg har stående fremme. Og forleden dag løp jeg omkring med kamera. Jeg beklager dårlig bildekvalitet, men jeg er litt lat.


På do henger denne juleduftstjernen. Nå for tiden lukter den eple, men den er beregnet på juleduft.


Tannbørstene våre står visst i en jule-blomsterpotte.


Denne lille samlingen av julelysestaker står gjenglemt på et helt åpenlyst sted i stua og vitner vel mer om mangel på organisatorisk sans enn om noe annet.


Blant Star Wars-figurer, likbiler og andre pyntegjenstander i karmen til blyglassvinduet vårt sitter to gylne juleengler.


Slike henger det tre av på en klatreplante.


Ikoner er det lov å ha fremme hele året, men den store med engelen på er strengt tatt et julekort.


I vinterhagen har jeg glemt igjen en stjerne.


Lucia i gangenJulekongle i kjelleren


Kjøleskapsmagnet


Denne boksen til julete er jo ganske julete (hihi, ordspill!)


På kjøkkenbenken: Whiskey, gløgg og solbærsaft.

Det finnes sikkert mere rundt omkring, som jeg bare er så vant til å se at det ikke virker julete på meg mer. Og så er det verdt å merke seg at jeg har IKKE åpnet skuffer og skap på denne runden. Da ville det dukket frem kakebokser, bøker, lys og servietter, og bivoksplater til å lage julelys, og masse filmer.

Nå lurer jeg på:
Er dette unormalt mye julegreier, med tanke på at det bare er september og alt har vært omtrent der det er i mange måneder allerede? Har jeg disse tingene fremme bare fordi jeg er lat, eller er det juleånden i meg som har sørget for det? Hva tror dere?

Stikkord:

3 kommentarer

fru Back

04.09.2010 kl.23:23

Hihi, tror kanskje du har bittelitt mer enn gjennomsnittet? Men hallo - det er da ingenting i veien for det?! Kjempekoselige ting å ha rundt seg <3

Kristin

06.09.2010 kl.12:07

Jag ser framemot att komma på besök och inspektera alla "julting" nästa helg! Vi åker lördag morgon/ förmiddag och tar med dig på Sverigeshopping söndag förmiddag innan vi åker tillbaka.. Passar fortfarande? Din man ringde mig i helgen men jag var för sjuk för att svara (rikitgt riktigt sjuk), så om han undrade är jag fortfarande med på nån öl efter att barnen lagt sig ;) Allt går bra på jobbet? Kram

gulltopp

07.09.2010 kl.22:46

Jeg likte innlegget! Følte meg litt som en kjendis ettersom jeg er litt representert her, både på bilder og i tekst. :D Hihi!

JA, det var kjempe hyggelig, jeg kommer gjerne tilbake! :D

(jeg synes fremdeles den Luciaen din er en smule creepy!) På en måte synes jeg du har sånn passe med juleting til å være Tante Jul. Det er liksom ikke sånn at når man kommer inn døren så tenker man 'håhåi, her var det julete!', men hvis man leter litt (sånn som jeg gjorde) så finner man litt her og der! :) KOSELIG! :D

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits