Hektisk

Det skjer mye for tiden. Dagene er mer enn fulle av både jobb og fritid, og det er mye jeg føler at jeg ikke rekker. Men jeg har det bra! På fredag fikk jeg B12-sprøyten min. Legen sjekket og fant ut at det var nesten fem måneder siden sist, og det forklarer faktisk en hel del. Det er meningen at jeg skal ha den hver tredje måned, og uten blir jeg sliten, ynkelig og motløs. Takk og pris virker sprøyten fort, og allerede etter noen timer følte jeg meg mye bedre. Selv nå, etter en helg alene med barna og en lang arbeidsdag oppå det, føler jeg meg ganske opplagt. Hurra for vitaminene!

Helgen med barna har vært veldig fin. Vi har gått tur til postkontoret og på butikken sammen (det kan faktisk være koselig, bare en tar seg god tid). Vi har vært masse ute i hagen. Vi har vært i parken og matet endene, og da Ruben beleilig sovnet på tilbakeveien fikk Sixten og jeg en god lekestund på en lekeplass borti høgget her. Og så har vi sett på film sammen. Det beste er at selv om jeg har tatt meg mye tid til å sitte ned med barna, og har prøvd å ikke stresse med plikter og "burder", så har jeg fått gjort en hel del. Det har vært tørkevær, så klesvaskene har hengt ute. Jeg har høstet inn alle potetene fra hagen og skylt dem, og nå er de fordelt i papirposer etter sort og skal ned i kjelleren. Og mens vi har sittet foran tv'en har jeg lappet barnetøy, noe jeg aldri i verden hadde trodd jeg skulle få gjort. Det er godt.

Nå har jeg endelig klart å få i alle fall ett barn til å sovne, og sitter og vurderer om jeg skal bake ferdig eplekaken jeg har begynt på (har skåret opp eplene og lagt dem i sukker og kanel) eller om jeg bare skal stelle meg og krabbe i seng, jeg også. Vi får se.

Siden jeg ikke egentlig har noe å illustrere dette innlegget med avslutter jeg med et bilde av meg selv fra en dag jeg var skikkelig i slaget. Merk hvordan det ser ut som om jeg står og grafser meg selv på puppene.


Fin?


Stikkord:

10 kommentarer

A

06.09.2010 kl.22:16

Kjempefin!

fru Back

06.09.2010 kl.22:33

Hihi, livet er nok litt hektisk ja - men man kommer snart inn i en slags rytme! Herlig bilde :P

Selv gleder jeg meg over å ha fått innvilget fri et par dager i ukene jeg har gangstera mine :D Glede seg til litt ekstra tid med de, og litt til seg selv kanskje når de er på skolen? Ha en fin kveld - håper kaka ble god :P

Tante Jul

07.09.2010 kl.07:40

fru Back: Takk :)

Jeg håper også at kaka ble god, for jeg har tatt den med på jobb. Det ville jo være pinlig om den smakte bæsj, for eksempel.

Tante Jul

07.09.2010 kl.07:41

A: Hihi, takk :)

Eldeen

07.09.2010 kl.09:57

Åååå, Tante Jul, du er som en snøkrystall! =)
Hoho, herlig bilde da. Bra vi har vitaminer ja, Eplekaken blir sikkert kjempegod!

Tante Jul

07.09.2010 kl.19:57

Eldeen: Heh, det har jeg ikke tenkt på. Takk, jeg liker snøkrystaller :)

Tante Jul

07.09.2010 kl.21:55

TrineCam: Den BLE god :) Det sa i alle fall kollegene, og spist opp ble den også.

gulltopp

07.09.2010 kl.22:50

Du er FLINK!

Fantastisk bilde! I sånne situasjoner synes jeg det er helt naturlig at man grafser seg selv litt på puppene. ;)

Amanda (Alla har en bok)

09.09.2010 kl.12:26

Mycket fin!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits