Fine ting

I dag føler jeg for å fokusere på positive ting, så jeg vil fortelle dere om noen av de fine tingene som har skjedd i det siste.

Det er veldig fint at jeg har fått en ny jobb. Det er vel den største av de fine tingene, i grunnen. Enda finere er det at det virker som om jeg kommer til å få det veldig bra i den nye jobben, det er jo nesten fantastisk!

En annen fin ting som har med jobb å gjøre er at det virker som om det ordner seg bra for de fleste av kollegene som ble sagt opp samtidig som meg, også. Tre av dem startet i nye jobber i forrige uke og i denne, og en av dem får kanskje trukket oppsigelsen sin. Hurra!

Tingeling fra koneklubben har fått en sønn! OK, jeg tar tilbake det med at jobben var den største fine tingen. Dette er større.

Moren min og eventyret hennes er også en veldig stor fin ting. I grunnen er det mye stort og fint som skjer for tiden. Det må være noe som går.

Så over til noen andre fine ting, som er mindre, men ikke mindre fine :)

Jeg har gjort en hyggelig handel på tidforsmykker.com . Det er bloggeren Eldeen som driver nettbutikken, og hun lager alle smykkene selv. Da hun fant ut at det var jeg som hadde lagt bestillingen fikk jeg tilogmed spesialbehandling: Konvolutten med smykkene i var pyntet med juleklistremerker, og jeg ble ønsket god jul på fakturaen! :)

Fine smykker fikk jeg meg også. Jeg kjøpte også noen bokmerker, men dem har jeg ikke tatt bilde av.

Jeg har vunnet noe! Det er veldig fint. Fru Lyng hadde konkurranse med denne fine juleboken som premie. Og nå er den min!


Det er ganske fint at det finnes klementiner i butikken nå.


Og så har Freia funnet på noe nytt fint noe! Ikke at vi trenger dette produktet, men FINT er det!


Jeg har endelig fått noen fine kort og konvolutter som jeg bestilte for veldig lenge siden. Det er ganske fint.


Og i morgen får vi fine venner på besøk. Det gleder jeg meg til.


Det eneste som ikke er fint akkurat nå er at jeg mistenker at ingen av bildene jeg har prøvd å laste opp synes på bloggen. Jeg kommer til å prøve igjen senere. I mellomtiden kan dere jo bruke fantasien og forestille dere hvordan alt ser ut. Fantasi er en fin ting.


Stikkord:

6 kommentarer

Kia

11.09.2010 kl.10:37

Så fint at det er mye fint! Og ja, bildene dine synes ikke...

fru Back

11.09.2010 kl.10:44

Hurra! Dette innlegget var kjempefint - nesten på grunn av mangelen på bilder! Fantasi er kjempebra :) Ha en herlig lørdag!

TUTT

12.09.2010 kl.21:17

Fantastiskt så mycket fina saker det finns att fira i ditt liv. Och tack för att du delar dem. Kram!

gulltopp

13.09.2010 kl.01:10

Så fint! :D Fint innlegg selv uten bildene, men jeg kommer tilbake for å se de også! :) Ååå, jeg er så glad for at de var så teite og sa deg opp i den forrige jobben!!!! :D FINT!

fru Back

13.09.2010 kl.20:41

<3

Eldeen

19.09.2010 kl.23:44

Hurra! =D Jeg synes det er veldig koselig å bli nevnt under fine ting. =D Takker og bukker og nikker og neier. Håper uka som kommer også blir full av fine ting. :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits