Trenden fortsetter...

...med bildeløse innlegg. Jeg har gjort et forsøk til på å laste opp bildene i forige innlegg, uten hell (men jeg gir ikke opp, og prøver snart igjen). Dette innlegget sitter jeg faktisk på jobb og skriver. Klokken er 0720 og arbeidstiden starter 0800, så det er begrenset hva jeg kan ta meg til - bortsett fra å begynne å jobbe, da. Den muligheten er selvfølgelig til stede.

Helgen har, foruten å være bildeløs, også vært innleggsløs. Det betyr absolutt ikke at den har vært innholdsløs i tillegg, snarere tvert imot. Besøk av fine venner, en sen spillkveld (Cranium!) og en shoppingtur til Nordbysenteret med bare jenter og ingen barn har fylt det meste av tiden. Jeg fikk brukt uhorvelig mye penger på relativt kort tid, men til meg selv kjøpte jeg i grunnen bare en genser, to par strømper og et par strømpebukser. Og en ekstern harddisk og litt te. Og kanskje litt godteri. Utover det var det mest mat, og mere godteri (til Mannen og Sixten), og sigaretter og en kebabpizza til Mannen så han skulle bli glad (sigarettene var ønsket og påkrevd, pizzaen var en bonus). Men uansett hva jeg kjøpte eller ikke kjøpte: Å være på tur som bare meg, med bare jenter, og kunne ta meg tid til å prøve klær og kikke i andre butikker enn MaxiMat, det var deilig. Takk for turen, K og T! :)

Vel hjemme rakk jeg akkurat å pakke ut alle innkjøpene før nye gjester sto utenfor døren. Denne gangen var det lille Marius og foreldrene hans. Dere husker kanskje at jeg skrev om Marius som sto i fare for å miste moren sin da han bare var noen uker gammel, fordi moren hans skulle sendes "hjem" til India? Sett i lyset av hva som har skjedd i helgen, med andre familier som har blitt slengt ut av landet med makt, er Marius og hans lille familie virkelig utrolig heldige. Det gleder meg veldig at de har fått være sammen, og at de får være sammen her.

Og plutselig var det kveld. Begge barna sloknet ganske fort på nattatur, og selv hadde jeg vett til å legge meg rundt ti. Og snipp snapp snute, så var helgen ute.

Stikkord:

Én kommentar

gulltopp

13.09.2010 kl.12:55

Det hørtes ut som en fin helg! Spillekvelder er best, vi pleier å spille settlers. (anbefales!!!) Har ikke fått med meg at andre familier har blitt utvist denne helgen, det er jo så tragisk!! Voldtekstforbrytere og kriminelle får bli uansett hva de gjør - selv Mullah Krekar får bli her! Men ærlige uskyldige småbarnsforeldre shippes hjem igjen! Jeg ser bare ikke logikken!

Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits