Ett sovende barn...

...er bedre enn to lysvåkne når en har lyst til å være for seg selv på kveldstid, kanskje blogge litt og spise en is uten å dele med noen. Optimalt sett skulle de selvfølgelig ha sovet begge to, da hadde jeg faktisk sluppet å dele isen min. Men akkurat en is er ikke noe en bare kan legge til side til etterpå, liksom. Og nå kan jeg jo si til meg selv at siden jeg ikke fikk en hel is nå, må jeg hente meg en til etterpå, når jeg har forsikret meg om at det bare er jeg som er våken.

Det har vært en lang uke. Jeg liker jobben min kjempegodt, men jeg merker at det var en stund siden jeg måtte bruke hodet noe særlig i jobbsammenheng. Det er en god ting, absolutt, det er bare det at på slutten av dagen kjennes det som om noen har tatt ut hjernen min og erstattet den med et stykke kokt sauekjøtt.

Apropos sauekjøtt er det jo fårikålsesong nå! Mannen har ikke lært seg å like fårikål, og det er kjempesynd, for jeg elsker det og vil gjerne spise det i alle fall EN gang i løpet av høsten. Jeg er nok nødt til å invitere noen på middag så jeg får et påskudd for å lage. Har DU lyst til å komme på fårikålsmiddag hos meg?

Å, vet dere hva? Da jeg var på vei hjem fra jobb i dag ringte Mannen. I utgangspunktet var det for å spørre om jeg hadde gjemt noe godteri ett eller annet sted i huset (noe jeg selvfølgelig har), men så kom han med et kjempegodt forslag! Han hadde fått ideen at vi kunne dra ut til en gård i nærheten der de har selvplukk av mais og plukke med oss noen kilo. Sixten har sett masse på Totoro og jeg tenkte at han ville synes det var gøy å plukke mais slik de gjør i filmen, men den gang ei. Det var mye morsommere å springe rundt og gjemme seg mellom maisplantene. Noe jeg forsåvidt syntes var helt greit, for jeg synes nemlig det er gøy å plukke mais :)
Dermed ble det nykokte maiskolber til kveldsmat på oss alle sammen. Mmmmmm...

Ja. Sånn er det. Det ble visst enda et bildeløst innlegg. Dere får bære over med meg.

 

Stikkord:

2 kommentarer

fru Back

17.09.2010 kl.21:03

Ååå - jeg kjenner meg så godt igjen! Etter å ha vært hjemme i over åtte år med små barn, føltes hjernen ut som en vridd svamp etter en uke på jobb - selv om det var kjempegøy :)

JEG LIKER OGSÅ FÅRIKÅÅÅL. Og jeg skulle bodd nærmere - da hadde jeg garantert gitt deg et påskudd til å lage fårikål, hehe. Samme tilfelle her hjemme - kun meg og ho eldste som spiser det :( Men to utav fem er jo ikke så værst ;)

Ha en herlig kveld - og kos deg med isen litt senere!

Gulltopp

18.09.2010 kl.16:07

MMM, maiskolber er godt! :D Med smør på! :D Jeg visste ikke at det fantes maisåkre i Norge jeg! Hihi. Jeg vil helst ikke komme på middag hvis du skal lage fårikål altså. :)

Gjemmer du godteri? Du er vel herlig! :D

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits