I utakt

I går var jeg liksom ikke i takt med ting. En forsinkelse forplantet seg fra bankbesøk via teori på kjøreskolen til feil buss på hjemveien. Det var skikkelig frustrerende en stund. Men så fikk jeg spise yoghurt og egg (ikke samtidig) med den fine familien min, og da ble det bra igjen. Sixten og jeg gjorde et nytt forsøk på å gå på familiekor, denne gangen uten lillebror. Jeg husker i grunnen ikke om jeg fortalte om forrige gang. Da løp Sixten rundt i kirken som en stormvind gjennom hele korøvelsen, mens jeg hadde armene fulle med Ruben. Denne gangen løp Sixten rundt som en stormvind uansett. Men de sier at det ikke gjør noe, og så lenge han er glad er jeg det også.
Da det ble kveld og barna sovnet rakk jeg sågar å lage peppermyntedrops (til giveaway!) før jeg så film sammen med Mannen. Om dere ikke har sett The Road med Viggo Mortensen, og om dere tåler sånne filmer der alt ser håpløst ut og det er fortvilte barn med i bildet, så anbefaler jeg dere å se den. Det var en god film, men det var øyeblikk da jeg bare satt og knuget den sovende babyen min og ønsket at jeg ikke hadde gått med på å se den.

Til slutt, siden det er nittitre dager igjen til julaften, vil jeg vise dere dette bildet som jeg fant på weheartit. Jeg blir nesten skremt, men når jeg har grøsset fra meg synes jeg nesten at det er litt fint, også.Stikkord:

2 kommentarer

fru Back

22.09.2010 kl.08:20

Åå - dette kommer Sixten til å huske med et smil om munnen (om ikke han kommer til å huske så mange av de første sangene, hehe).

Haha - ser ut som treet kommer til å lette! Jule"forberedelsene" begynte ihvertfall hos oss i går - da jeg begynte å lese på Gubben og Katten "Nissemaskinen". Den er sååå koselig! God jul!

Eldeen

22.09.2010 kl.15:11

Åj, det hørtes hektisk ut! Håper du finner veien hjem på første forsøk i dag. :)

Hihi, jeg er tydeligvis ikke den eneste som teller ned til julaften. :) Men du er jo Tante Jul, så for deg er det vel litt som å puste. =P

SV: Ja, jeg er superheldig som har mitt eget hobbyrom. :) Vi har ikke så stort hus, det er bare på ca. 70 kvm., men så har vi ikke unger heller (om en ikke regner med kattene), så da trenger vi jo ikke så mye plass (selv om det hadde vært ønskelig til tider).

Hihi, ja, jeg teller ned til jul. :) Da slipper jeg at den kommer så brått på at den plutselig er over før jeg får det med meg, og dessuten så får jeg bygget opp forventningene. ;) Haha, genialt firmanavn! =D

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits