hits

Mannen min

Mannen har i årevis gnålt om at han burde ha en egen kategori her på bloggen min (så han lettere kan finne frem og se hva jeg skriver om ham, tror jeg). Nå får jeg endelig gi meg, så blir han glad :)

De mest observante av dere har kanskje lagt merke til at det har skjedd en ørliten endring i lenkelisten min. Nåja, selv legger jeg så godt som aldri merke til andres lenker, så jeg bærer absolutt over med om ingen av dere har sett det. Men i alle fall, to ting har jeg forandret på: Lenken som tidligere het "Kristin - singel i storbyen" heter nå "Kristin - ikke lenger singel i storbyen". Grunnen til dette er vel innlysende. Jeg er så glad på dine vegne, K! :)

Den andre endringen er den jeg skulle nevne i dette innlegget. Jeg har fjernet lenken til Mannens gamle blogg og lagt til en lenke som heter "Mannens nye blogg" i stedet. Igjen, årsaken er ganske innlysende.
Her finner dere bloggen hans, og dette er hva den handler om:Den nye hobbyen hans, sidevognsspeedway! Hvis dere ser nøye etter ser dere to personer på den grønne sykkelen. Den bakerste, som henger over bakhjulet med hodet mot grusen og rompa mot oss, det er Mannen min. Tror dere han er full av adrenalin etter en sånn tur? I så fall har dere helt rett.

Og hvis dere er i Østfold eller ikke altfor langt unna kan dere komme til Kalabanen i Sarpsborg lørdag andre oktober og se på ham!

 

Stikkord:

5 kommentarer

Gubbakraken

25.09.2010 kl.20:43

ÖÖÖÖÖrrrrrn örn öööörrn

snowontheground

25.09.2010 kl.23:22

Herlig blogg du har=)

Eldeen

25.09.2010 kl.23:23

Blir han ikke litt tullerusk i hodet av å ha det hengende og slengende sånn? ;-P

Catarina

26.09.2010 kl.12:46

Hej Teje!

Här kommer jag nu äntligen med en liten kommentar till din fina blogg. Du skriver ju verkligen jättebra, och man får en mysig känsla på nåt vis. :)

Kika in på min vetja, har precis lagt in lite bilder från helgens sushi-lagning. Det blev shikisushi-klass på den kan jag lova!

Kram på dej, vi ses imorn.

KATE

26.09.2010 kl.16:47

Hei:)

Nå har jeg endelig tatt utfordringen din.

Tusen takk, det var gøy.

Klem

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv