Borgarsyssel igjen

I dag var det Barnas gårdsdag på museet. Mannen foreslo at vi skulle ta en tur alle sammen, men det endte faktisk opp med at barna og jeg dro og Mannen bare kjørte oss dit og hentet oss etterpå. Litt uklart hvorfor det ble slik, men Sixten, Ruben og jeg koste oss i alle fall.


Ruben hadde votter


Sixten er inne i en "pfrrrrrrp"-periode

Ruben er såpass liten at det var ganske naturlig for ham å sitte i vognen det meste av tiden. Sixten derimot ville ikke kjevle flatbrød, støpe lys, steke vafler i grua, ta på ulla etter at sauen hadde blitt klippet, tove eller ri på hest. Han får nok mer glede av slike aktiviteter når han blir litt eldre.


Men drops og ballongsverd ville han ha. (Se huset i bakgrunnen, forresten! Innimellom ønsker jeg meg et sånt slitt murhus med merkelig fasong.)


Ruben fikk en ballonghund. Den levde i underkant av ti minutter.


Jeg var som nevnt også med (barna er litt i minste laget for at jeg sender dem avgårde på slikt alene), og Sixten fikk lov til å ta bilde av meg.


Helt til slutt, mens vi spiste is og ventet på Mannen, kom denne lurvete katten og tok Sixtens plass i vogna. Den fikk betale for seg ved å la seg klappe.

 

 

Stikkord:

4 kommentarer

myruin

26.09.2010 kl.21:43

Å, det har vi lyst til å være med på engang! Høres kjempe gøy ut! Nå er vel Storm litt liten enda, men jeg har lyst iallfall

> Mathias Hanssen

26.09.2010 kl.21:44

Kjempe kul blogg, håper du får en kjempe bra søndagskveld !

fru Back

27.09.2010 kl.11:38

Så koselig <3 Fint å se bilde av deg innimellom! :)

Tante Jul

27.09.2010 kl.18:08

fru Back: Takk! Han tok tre bilder, og dette var det minst fæle av dem, så det fikk være med :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits