Påminnelse - giveaway

Heihei, det er jo flere dager siden sist jeg minnet dere om at jeg har en giveaway gående! Dere har fremdeles et par dager på dere til å være med, det er bare å kommentere i det innlegget dere kommer til ved å klikke HER, og eventuelt å nevne giveawayen min i et innlegg på deres egen blogg for å doble sjansene til å få den fine gaven.

For dere som trenger enda mer motivasjon for å lese hele giveaway-innlegget mitt kan jeg røpe at gaven ikke bare er fin, den smaker godt, også. Og så minner den om jul!

Klikk og kommenter, så blir jeg (og kanskje du) glad.

 

Stikkord:

3 kommentarer

A

30.09.2010 kl.20:05

Jeg håper egentlig at så få som mulig melder seg på.. For da er det større sjanse for at jeg kan vinne. Men så vil jeg jo at flest mulig skal spre budskapet om bloggen din sånn at flere kommer inn for å lese. Litt ambivalent der på en måte.

Janne C.R. Larsen

01.10.2010 kl.20:10

Håper enda på å vinne! :D

Hilde

02.10.2010 kl.14:00

Hurra for deg som fyller ditt (blogg)år! =)

For en fin blogg du har. Måtte lese gjennom flere poster. Spennende med retro klær til småttisene. Venter min første i januar, og har allerede funnet frem alt av gammelt tøy fra da jeg selv var liten på starten av 80tallet. Jubler spesielt over alt hjemmestrikket, og de helt særegne tingene.

Jeg vil veldig gjerne vite hvordan du har laget den fantastisk kule skåla. Håper det ikke er hemmelig. Er det det, så må jeg nesten satse på å vinne den da. Innholdet er jo heller ikke å forakte. Snakk om kreativt påfunn! Den hadde gjort seg perfekt på toppen av lp-spilleren min. =)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits