Vinneren!

Nå er tiden ute for å bli med på giveaway i denne omgangen. Tusen takk for fine ord (og for alle de ekstra leserne dere har skaffet meg ved å linke til giveaway-innlegget mitt i egne blogger). Jeg skrev alle navnene deres på små lapper - de av dere som hadde skrevet egne innlegg fikk to lapper - og puttet dem i den fine strikkeluen som er altfor liten og som ikke riktig kan brukes til annet enn å trekke lapper fra. Førtitre lapper ble det!

Sixten fikk trekke, og lappen som dukket opp av lua var denne:


(Som dere ser har jeg produsert en sønn som kan multitaske. Han så på film mens han trakk vinneren.)

Så gratulerer, Millemilla! Sannelig tror jeg ikke at jeg oppnådde delmål to med denne giveaway'en også, for Millemillas blogg kjente jeg ikke til fra før. Den kommer til å bli besøkt i fremtiden.  Dere andre kan jo sjekke her.

Millemilla; jeg trenger en adresse å sende gaven til. Vil du sende meg den på mail?

 

Stikkord:

6 kommentarer

fru Back

02.10.2010 kl.19:29

Å! Gratulerer til Millemilla! Heldiggrisen ;)

A

02.10.2010 kl.20:03

Grattis. Men litt bitter også.. Jaja. Kan ikke vinner hver gang. Som min bestefar sier: "Jeg har ikke hell i spill, men....." (så skal vi andre si "i kjærlighet") :)

Eldeen

03.10.2010 kl.13:49

Ååh, så heldig hun er! =D Gratulerer til henne. =)

SV: Ja, jeg blei veldig behagelig mett av sushi. Lett og god. :) Og tilbehøret var godt. Neste gang jeg får lyst på sånn mat, så blir det nok bare maki istedenfor sushi - for det var kjempegodt! =D

03.10.2010 kl.18:53

Hurra jeg vant!!Nå ble jeg jammen glad. Takk til Tante Jul og multitasker Sixten! Gleder meg til pakke i posten.Ha en superduper søndag!!

BareIH

03.10.2010 kl.20:06

Gratulerer til Millemilla! Selv om jeg gjerne skulle hatt den premien selv.. :)

Gubbakraken

04.10.2010 kl.15:54

ni ska inte klaga, tänk då på mej som måste gång på gång se frugan stå å stånka vid spisen för att ni ska få nått gött tillsänt mens jag står där alldeles tomhänt å mager!

Slå er samman för att jag ska få nått gött å

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits