Instant karma

Fredag morgen for snart en uke siden var jeg sur.

Jeg husker ikke helt grunnen (som regel er det jo slik), men jeg var ordentlig gretten.
Fordi jeg var gretten var jeg streng mot Sixten da jeg skulle ta på ham yttertøy, og ganske hardhent da jeg trædde armen hans gjennom jakkeermet.

Vææææ, sa Sixten.

"Popp" sa det i nakken min.

Og jeg ble mentalt slått i bakken av en kombinasjon av smerte og dårlig samvittighet. Moralen er at om en er slem mot barna sine skal en få vondt.
Veldig vondt, viste det seg. Nakkesmerten forplantet seg utover i begge skuldre og overarmer, nedover ryggsøylen til korsryggen og hoftene, og hele veien rundt til de skrå magemusklene, og så videre og så videre.
I dag er første morgen jeg har våknet relativt smertefri etter det der gretne morgenøyeblikket. Det føles ufattelig deilig.

Jeg skal jobbe hardere for å holde meg blid om morgenen en stund fremover.

 

Stikkord:

4 kommentarer

fru Back

07.10.2010 kl.12:56

Vet du, jeg har opplevd akkurat det samme!! Nesten litt skummelt å lese... Og jeg er helt enig med deg! Som man reder, så ligger man, heter det - og vel... Man lærer jo så lenge man leverer.. eller noe sånt ;)

Men godt at smertene er på vei bort!

Gulltopp

07.10.2010 kl.13:21

Uff! God bedring da...

Morgenen er ikke min beste tid på døgnet heller, det er søren meg ikke like lett å være blid bestandig. Faktisk pleier jeg å trygle gubben om å få bli hjemme når han vekker meg kl 5 når vi skal til syden og sånn. "vi trenger ikke reise, jeg vil bare sooove". Heldigvis går han ikke med på det, for jeg er dønn seriøs! Så jeg skjønner deg utrolig godt. Det er bare så forferdelig brutalt å måtte stå opp noen ganger...

Eldeen

07.10.2010 kl.14:31

Huff da, det synes jeg var en ganske streng karma. Godt du er bedre i dag - du får holde deg snill og blid heretter. Hehehe. ;) (Det er jo snart jul og greier.)

johanne

07.10.2010 kl.21:34

Det er også en "lov" som sier at sår en vind høster en storm . Så ikke tro annet enn at det er din egen overdrevne samvittighet som blåser opp " forbrytelsen" som skal "straffes". Vær snill også mot deg selv , du fortjener det .

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits