chestnuts

I dag morges var jeg i skikkelig godt humør etter å ha syklet i mørke og frost til bussholdeplassen.

Så godt humør, faktisk, at jeg skrålte "chestnuts roasting on an open fire" for meg selv helt til det kom flere mennesker som skulle vente på bussen. Da bare nynnet jeg stille videre.

Jeg tror flere av bilistene som kjøte forbi mens jeg sang fikk seg en trivelig start på dagen, forøvrig. Ikke fordi jeg synger så innmari fint og høyt at de kunne høre det, men fordi jeg vandret frem og tilbake og viftet med armene.

 

Iblant kan jeg bare ikke hjelpe for det :)

 

Stikkord:

5 kommentarer

fru Back

12.10.2010 kl.23:10

<3 nydelig start på dagen fikk de <3

johanne

12.10.2010 kl.23:57

Og takk og pris for det , søte du . Smil .

A

13.10.2010 kl.14:02

Gjelder å bare være litt mer positiv innimellom :) Om de ikke hørte den fine sangen så fikk de iallefall frem et smil som kanskje gjorde at de kom i godt humør og dermed var i godt humør videre når de kom på jobb, og så ble kollegene deres i godt humør og så kanskje kunder/pasienter fikk seg en bedre start på dagen. Tenk alt det bare fordi du sang på busstoppet! :) Det er ikke alltid så mye som skal til!

gulltopp

13.10.2010 kl.15:11

*liker dette*. ;) Sånn er jeg noen ganger også, det er så fiiiint! :) Da jeg så overskriften begynte jeg også å nynne på den sangen med en gang! Tror jeg må høre på den nå altså. :) Nå er det snart jul! Enda en ting å være glad for.

Ser ut som arbeidet du har lagt ned i å være blidere på morgenen virkelig har fungert da, med tanke på instant karma innlegget :D Og det er jo bra. Gratulerer. :)

tøybleiemamma?

13.10.2010 kl.20:56

hihi, du får nok folk i godt humør ;-)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits