20:10 20.10 2010

Hva gjorde dere på det magiske tidspunktet?

Det var faktisk bare en melding fra en tidligere kollega med innholdet "bare en halvtime igjen" som gjorde at jeg husket å legge merke til det (jeg mottok meldingen 19:40). Ellers er jeg ganske dårlig på slikt. Jeg har ingen anelse om hva jeg gjorde den tiende i tiende år ti klokken ti ti, for eksempel. Jeg vasket vel opp eller noe. Og den niende i niende år null ni klokken null ni null ni kan jeg bare regne med at jeg lå på sofaen og syntes synd på meg selv, for da var det bare tre uker siden Ruben ble født og jeg fikk den ufattelig kjipe sfinkterrupturen som jeg ikke vil snakke mer om akkurat nå.

Men i går, altså. Da jeg fikk melding en halvtime før var jeg på vei til å skifte på barna. Jeg holdt øye med klokken hele veien gjennom bleier og pysj og tannpuss, og klokken tjue ti lå vi i Sixtens seng alle tre og leste bok. Ingen stor og minneverdig begivenhet (som strikkhopp eller noe slikt), men absolutt noe av det beste jeg kunne tenke meg å gjøre på et slikt tidspunkt, og som er verdt å se tilbake på med gled! :)

Mannen hadde sitt eget øyeblikk, tror jeg. Ikke bevisst, men han var midt i et lisenskurs som han trenger for å bli med på EM i speedway til våren, så han skal nok ikke glemme tidspunktet, han heller.

Hvis dere husker, vil jeg gjerne at dere forteller meg hva dere gjorde (eller tror at dere gjorde) klokken tjue ti den tjuende.

Nå vil jeg tusle ned i stuen der jeg vet at Mannen har tent bortimot tjue stearinlys, og så vil jeg sitte der og drikke en kopp te.

Og vet dere hva?

Ute snør det!

 

Stikkord:

6 kommentarer

hk

21.10.2010 kl.20:52

Det snør i Oslo og. Jeg tenkte på deg da jeg så det.

BareIH

21.10.2010 kl.21:10

Hm.. Jeg blir NESTEN deprimert over at jeg faktisk satt helt alene i min (for øyeblikket) smårotete leilighet og så ett eller annet på tv som jeg ikke husker en gang..

fru Lyng

21.10.2010 kl.21:18

dette har jeg ikke tenkt på engang...hehe.

Så hva gjorde jeg??

Satt sikkert foran pc´n henslengt i sofaen;)

heheh

ha en flott kveld;)

Klem

fru Back

21.10.2010 kl.22:37

Aner ikke!! Husker aldri på sånt jeg. Det var noen som nevnte det på jobben tidligere - men det var jo borte idet jeg kom hjem på onsdag med hals som en melon :/

gulltopp

22.10.2010 kl.00:19

Oi, det tenkte jeg ikke på! :) Jeg er ganske sikker på at jeg lå med fanget i hodet til Gubben og fikk håret mitt dratt. Det er i alle fall ikke mye feil. Rett før spiste vi en særdeles mislykket middag, men jeg holder en knapp på at jeg ble dratt i håret, mye mer hyggelig.

JA! Tenk at det snør! <3

Tante Jul

22.10.2010 kl.06:48

gulltopp: Jeg er enig, det høres mye hyggeligere ut :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits