Lat

Å, i dag har jeg skikkelig lite lyst til å male! Jeg skal gjøre det, altså, men først skal jeg bare...

Jeg sov lenge i dag (til halv åtte vintertid!) og så brukte jeg en god stund på å stå opp. Jeg leste et par kapitler i HHGTTG, ringte søsteren min for å spørre hvor mye klokken egentlig var, og lå generelt og latet meg. Da jeg først fikk karret meg opp hadde jeg ikke lyst til å ta på meg malerklærne. Jeg fant frem en helt ny genser i stedet. Og så tenkte jeg at siden det er søndag og jeg er alene kan jeg jo gå i kirken! Det var fremdeles en god stund til gudstjenesten skulle begynne, så jeg kunne nok rukket å gå over noen kanter med penselen, men i stedet valgte jeg å sminke meg. Og så satte jeg meg med den avskyelige Nokashaken jeg skulle ha til frokost og leste avisen. Siden avisen varte lenger enn shaken lagde jeg meg en kopp te også.

Og nå har jeg altså vært i kirken. Fire barnedåper og Bots- og Bededagsgudstjeneste tok ganske lang tid selv om vikarpresten glemte / utelot hele nattverden! Altså er det midt på dagen og jeg har fremdeles ikke gjort noe nyttig (bortsett fra oppvask og enda mere klesvask, men det teller ikke). Meeen jeg skal bare...

Nei, det jeg "bare" skal nå er å spise lunsj. Og se på film. Fordi jeg fortjener det! Etterpå tar jeg et strøk til overalt og håper at det holder med to. Så kan jeg skru og spikre alt opp på plass igjen etter jobb i morgen, og vips er jeg ferdig. Det går nok bra.

 

 

Stikkord:

Én kommentar

Helene & Espen

31.10.2010 kl.13:48

heei :) jeg syns bloggen er utrolig fin, kommer til å kommentere masse :D

kommenter gjerne tilbake, hadde satt pris på det!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits