Kommoden min har skiftet farge

...helt av seg selv!

Da jeg bar den ut fra rommet jeg skulle male var den hvit.
Nå, mot den nymalte veggen og det hvite taket og de hvite dørkarmene, så... er den liksom ikke hvit lenger.

Men den er ganske fin allikevel, der den står. For en gans skyld ikke dekket med et berg av ubestemmeligheter som ikke har noen fast plass, men bare med fine ting pent dandert på toppen.Ikonene har også kommet på plass, som dere ser. Og nå får jeg snart et nytt!

 

Å, se hva jeg har laget, forresten:Fine?
Jeg prøvde først å trykke ut mose i pepperkakeformer og la det tørke, slik jeg hadde lest at det kunne gjøres hos Fru Lyng, men jeg syntes ikke at det ble noe fint. Det kunne nok blitt bra om jeg hadde anstrengt meg litt mer, men så fikk jeg altså en annen ide.Jeg puttet mosen i noen tredimensjonale hjerteformer i stedet. Stappet inn så mye jeg fikk plass til i begge halvdeler og satte dem sammen. Lot det være en glipe der det kunne komme inn luft så mosen fikk en sjanse til å tørke før den råtnet, og så ventet jeg. I ukevis, faktisk. Iblant brukte jeg hårføneren for å få litt fortgang i sakene. Jeg tror jeg får bore noen huller i formene om jeg skal gjøre dette igjen. Til slutt konstaterte jeg at mosen holdt fasongen selv om den ikke var helt tørr, så da fikk hjertene tørke ferdig i friluft.

Her er en av formene jeg brukte:De er egentlig gaveesker, men ufattelig upraktiske til det formålet. Jeg har brukt noen til å gi bort karameller i, men det ser bare rotete ut, og en må bruke masse tape for at de ikke skal åpne seg, og det er umulig å feste et gavebånd på dem. Jeg kjøpte noen sett på Ikea for mange år siden, og det er en stund siden sist de kom opp fra kjelleren. Jeg er ganske glad for at jeg endelig fant noe de kunne brukes til!

 

 

Stikkord:

9 kommentarer

fru Back

02.11.2010 kl.22:52

Et skjønt lite stilleben <3 Og for en smart løsning med hjertene - de var supersøte :) Jeg trodde først det var garn jeg :P

Eldeen

03.11.2010 kl.01:21

Oooh, så fine mosehjerter! =D

johanne

03.11.2010 kl.11:17

Gratulerer med gjennomført prosjekt med maling av gangen ! Det ble fint . Mosehjertene også .

hk

03.11.2010 kl.17:34

Hvor lang tid tror du det går før den første ubestemmeligheten er oppå kommoden igjen? Hadde det vært hos meg hadde det vart høyst et halvt døgn. Kommoden står jo virkelig plassert sånn at det er naturlig å legge fra seg all slags saker og ting der. Jeg gjør det også når jeg er på besøk hos deg ... mobiltelefon, vanter, vannflaske, hekletøy ... Men jeg tar det jo med meg når jeg drar da.

Forresten ... var den umalt før, eller var den malt i en annen farge?

Tante Jul

03.11.2010 kl.19:56

hk: Det kommer an på hva du mener med "før". Da jeg fikk den for ti år siden var den lyseblå, før det hadde den vært mørkeblå. Jeg fjernet malingen og hadde den umalt en stund, men malte den hvit for noen år siden. Tror ikke du har sett den med annen farge enn den den har nå.

Hvis du bare mente "før" som i "for noen dager siden, før jeg malte i gangen", så var den bare hvit som nå.

Jeg kan ikke huske at du la fra deg noe på kommoden sist du var her, det var vel ikke plass :)

Og med hensyn til når første ubestemmeligheten havner der igjen: Vel, i morgen kommer Mannen og barna hjem...

hk

03.11.2010 kl.20:25

Hihi, det var visst jeg som bare skumleste ... igjen. For som du skriver, så ser det bare ut som at den har skiftet farge. Det var derfor jeg spurte, for jeg kunne ikke huske at den så annerledes ut enn den gjorde på bildet, så jeg lurte på om jeg var så fjern (noe som ikke hadde overrasket meg).

Og joda, sist jeg var der plasserte jeg mobiltelefonen min og ett-eller-annet-som-jeg-ikke-husker-hva-var der et par ganger, men jeg husker at jeg var bekymret for å rive ned halvparten av det som lå der fra før, og at jeg dermed brukte litt tid på å legge det fra meg og vurderte sånn halvveis ubevisst om det kanskje heller var et bedre sted å legge sakene sine. :)

Og ... ubestemmelighetsfri kommode i halvannet døgn er da ikke så aller verst det. Jeg hadde ikke klart det, til tross for at jeg er den eneste som roter hos meg.

TUTT

03.11.2010 kl.22:38

Jättefina hjärtan. Jag liker dem gott!

KATE

09.11.2010 kl.18:21

Kjempegod idè :)

Britta

30.11.2010 kl.03:00

Love the moss hearts...very clever!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits