tolvtimers jule-giveaway

Forleden dag stakk jeg av fra jobben i lunsjpausen og tok en chailatte på et fancy kaffe-og-te-hus.

IKKE en kjede, faktisk (i alle fall ikke en kjede jeg har hørt om); jeg mener at stedet het Syversen's coffee and tea house eller noe slikt. Veldig hyggelig, i Fredrikstad sentrum. De har masse spennende teer for salg også, og litt andre småting.

Og det er nettopp småtingene dette innlegget gjelder. Jeg kjøpte nemlig denne!Jul i eske!

Det står på esken at de har "smak av kjeks", og det stemmer forsåvidt. De smaker jul. Konsistensen minner om... Pellets. Eller om sånne små mandelbiskvier en kjøper i Sverige, til å ha på nyponsoppa. Det høres kanskje mere fristende ut.

Nå tenker jeg at jeg gjerne vil dele julegleden litt med dere der ute, og en av de beste måtene å dele juleglede på er jo som kjent å gi bort ting. Hvis du har lyst på julepastillene kan du gjøre som følger:

Skriv en kommentar til dette innlegget med en fin og julete begrunnelse for at jeg skal gi esken til akkurat deg. Ikke glem å linke til bloggen din eller oppgi mailadresse, for jeg må kunne kontakte deg for å få adressen din i kveld.

Dette blir en minigiveaway, ikke bare på grunn av størrelsen på gaven, men også fordi jeg vil ha den "overstått" raskt (så jeg kan begynne å tenke på neste konkurranse eller giveaway, det er jo snart jul!). Tolv timer får dere, klokken 19 i kveld er det slutt.

 

Lykke til, og ha en deilig novemberdag!

 

Stikkord:

5 kommentarer

BareIH

04.11.2010 kl.07:50

Fin og julete grunn.. hmm.. Jeg skal få julepastiller fordi jeeeg..gleeeder meg..sååååååå mye til jul! Og gjerne skulle brukt hele november og desember til å forberede og glede meg til jul, meeennnn så er det eksamener jeg må konsentrere meg om fra ca. nå til ca. julaften.
Og tenk hvor kjekt det hadde vært å ha julepastiller som jeg kan ha med OVERALT for å ha julestemningen HVOR ENN jeg er ?! :D
Tror egentlig dette ikke ble en fin grunn.. hmm.. Den fine grunnen for at jeg skal få den er at jeg har fått tak i verdens mest ultimate, beste, passende gave til Espen min denne julen! Og siden jeg er såå flink og har gjort ferdig den viktigste og beste julegaven allerede nå, DERFOR burde jeg vinne! :D

fru Back

04.11.2010 kl.08:38

Hm... en "julete" grunn... Tror at akkurat jeg trenger den nå, som et vidundermiddel for at jeg skal bli FRISK - ikke bare til jul, men før bryllupsreisen!

(haha - du kan tro jeg lurte på hva mandelbis-kvier (det er sånn jeg leste det opptil flere ganger) var for noe!!)

fru Lyng

04.11.2010 kl.08:39

tja...hva skal frulyng skrive da??

Må være fordi frulyng er nesten like julete som deg. Og fordi denne hadde gjort seg veldig i vår hjemmelagde julekalender for barna.

Ja...det må det være.;)

GOD FØRJUL!!

myruin

04.11.2010 kl.10:08

ja, er ikke det egenlit et koselig sted, dette syersen eller hva det heter. :) Nesten rart at det går det stedet, siden det ligger utenfor allfarvei. Men de har mye rart der ja!

Trives du på jobben din forresten?

Cecilia

04.11.2010 kl.17:02

Jag tycker att du ska ge den till mig, för att om du gör det, så ska jag göra ett specialinlägg med tema JUL på min blogg och visa upp världens snyggaste JULSTRUMPA som jag hittat. I denna julstrumpa kan det lilla paketet bo. :-)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits