hits

Flittig Mann

Nå i helgen har Mannen vært svært oppsatt på å hjelpe meg med storrengjøring, med resultatet at han har gjort alt og jeg nesten ingenting. Mannen har ryddet og organisert flere rom, skiftet på senger, støvsuget, vasket, flyttet planter fra en vinduskarm til en annen (med mellomlanding på kjøkkenbenken for stell), reparert barnevogn, vasket opp, fikset kjøkkenviften, luftet dyner og madrasser. Jeg vet ikke hvor lenge han holdt på i natt, men han benyttet i alle fall anledningen når han først var i gang og barna sov, så det var nok en god stund.

Selv har jeg... omorganisert noen hyller. Ryddet liiiitegranne overflater. Flyttet alt sengetøy fra ett skap til et annet. Fått unna noe barnetøy som var fravokst forlengst. Vasket et vindu og et speil. Laget lunsj, skiftet bleier, lagt barn. Skiftet tråd på noen julekuler. Og ordnet med klesvask, som vanlig.

Vel vel. Det har blitt gjort en hel masse, i alle fall, og jeg kan "trøste" meg med at om ikke jeg hadde vært sammen med barna - og dermed fått gjort mindre - så hadde ikke Mannen kunnet gjøre så mye som han har gjort, heller.
Og jeg er kjempeglad for alt han har gjort!

 

Én kommentar

Gulltopp

21.11.2010 kl.21:11

Så flinke dere har vært begge to! :) (Men ekstra klapp til mannen, da.) Hihi:)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv