Besøk

I dag får jeg besøk av en gammel venninne. Altså, ikke gammel, bare gammel :)

Vi har kjent hverandre siden ellevte klasse, og det er hun som er årsaken til at jeg legger juleverkstedet til siste helg i november hvert år. Siden vi var atten har vi nemlig utvekslet pakkekalendere hvert år, og da er det perfekt å møtes rett før månedsskiftet november/desember og gi hverandre kalenderne våre. Nå har hun riktignok ikke kunnet komme på juleverksted de siste tre årene, så vi har måttet sende kalenderne i posten. (Men det finnes nok argumenter for å beholde akkurat den helgen som juleverkstedhelg allikevel)
Forrige helg var hun på greskkurs (for gresklærere) og kunne dermed ikke komme. Men så foreslo hun å komme denne helgen i stedet, og da ble jeg så glad! Vi har faktisk ikke sett hverandre siden Sixten var seks måneder gammel, da han og jeg besøkte henne i Asker for å bytte kalendere, og vi fikk overnatte i det deilige huset hennes og spise grønnsakssuppe til kveldsmat og havregrøt til frokost, og hun skulle tidlig på jobb morgenen etter så Sixten og jeg fikk ta toget inn til Oslo og vandre rundt i de frosne gatene og gå på bakeri og kikke på juleutstillinger og etterhvert besøke storesøsteren min. Det var en herlig dag. Men alt for lenge siden!
Nå som hun kommer hit i ettermiddag uten at jeg har masse andre gjester i huset håper jeg at vi får snakket masse sammen og oppdatert oss på hverandres liv. Vi lever ganske forskjellige liv, og hun er en av dem jeg beundrer mest av alle. Hun har et verdisett og en mentalitet som enhver burde ønske seg, hun gjennomfører det hun vil og er et oppkomme av empati og forståelse. Jeg er veldig glad i henne og er litegranne lei meg for at hun ikke er en større del av mitt liv. Det blir godt å se henne.

Og bare SE så julete og fin årets kalender fra henne er!Pakkene ligger organisert i nummerordning oppefra og ned, og er pakket i gråpapir med rød sytråd rundt.
Hurra!

 

Stikkord:

Én kommentar

Gulltopp

04.12.2010 kl.13:21

Så koselig Tante Jul! <3 Hun høres flott ut, håper dere får det kjempe fint i dag!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits