35

Jeg har jo hatt bursdag, jeg!

På søndag fylte jeg trettifem, eller "halvveis til sytti", som Mannen liker å minne meg om :).
Jeg pleier å ikke planlegge noe til bursdagene mine, og så når det nærmer seg går det alltid opp for meg at jeg egentlig helst ville hatt en liten fest, med kake og lys og folk som setter pris på meg. Rett som det er resulterer det i at jeg føler meg skuffet og ensom på bursdagen min.

Årets bursdag ble faktisk bedre, selv om jeg ikke fikk hverken kake eller fest. Jobbens julebord var lagt til lørdag, og klokken tolv midnatt da jeg kom tilbake fra  en tur på do sto masse kolleger på bordene i VIP-rommet (vi feiret på Laholmen hotell i Strömstad) og sang bursdagssang mens min spanske kollega Angel banket takten på en champagnebøtte. Da ble jeg glad :)
Etter et julebord med fri flyt av alkohol er vel de fleste ganske reduserte, men vet dere hva? Jeg hadde riktignok drukket MASSE (tatt i betraktning at jeg knapt har vært ute de siste tre årene), men jeg hadde holdt meg til champagne hele kvelden, så jeg var IKKE fyllesyk på bursdagen min! Jeg spiste frokost i en nesten helt tom frokostsal klokken kvart over åtte og var klar og ferdigpakket i god tid til klokken elleve da alle skulle sjekke ut. Vi var hjemme i ett-tiden og fikk masse kos fra barna som hadde hatt det helt ypperlig med bestemor på besøk i to netter, og så fikk jeg noen timers kvalitetstid med moren min mens ett barn av gangen satt på pappas fang foran en film.
Mens Ruben satt på fanget og sov benyttet vi andre anledningen til å gjøre dette:


Mormor og Sixten ruller bivokslys


Tante Jul ruller bivokslys


Sixten poserer med bivokslys

Vi rakk også å pakke noen julegaver, både bivokslys og annet, mens vi drakk te og snakket sammen.
Det var en veldig veldig hyggelig bursdag.

 

Stikkord:

4 kommentarer

gulltopp

14.12.2010 kl.21:04

Så har du ikke sagt noe?? GRATULERER med dagen!!!

dandilion

14.12.2010 kl.22:21

Hørtes ut som en veldig fin bursdag :) Gratulerer med vel overstått! Klem

A

15.12.2010 kl.06:56

Gratulerer med overstått! Det er superkoselig når folk husker på det sånn, iallefall når du ikke er hjemme. Et år hadde jeg eksamen rett etter bursdagen min, og kunne ikke reise hjem på bursdagen min. Men da inviterte venninnen min på grillfest kvelden før, og når klokken slo midnatt satt alle i en sang og jeg fikk kake med lys på! Og så ringte halve verden mellom midnatt og klokken 2. Kjempekoselig :)

Amanda (Alla har en bok)

15.12.2010 kl.14:25

Grattis i efterskott!

(fina bilder)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits