Tante Juls nyttårsforsetter

Jada, Tante Jul har, som de fleste andre, en rekke nyttårsforsetter som selvfølgelig skal deles og legges frem til beskuelse, så jeg har noe å gremmes over etterhvert som 2011 skrider frem.
Nyttårsforsettene fra i fjor har jeg ikke fått meg til å finne frem engang, for jeg regner med at jeg ville bli direkte flau over alt det jeg ikke har oppnått i året som har gått.

Så, for alle som er interesserte og for dem som ikke har noe bedre å ta seg til, her er mine nyttårsforsetter for året som starter om sånn omtrent ti og en halv times tid:

*Jeg skal sørge for å ha en jevn inntekt som gjør at jeg kan føle meg trygg på at barna mine blir forsørget.
Det innebærer å beholde jobben jeg har, håpe på at det går så bra for firmaet at de gir oss høyere lønn, og ellers gjøre hva jeg kan på fritiden for å tjene litt ekstra.

*Jeg skal være en god mor, ta meg tid til å danse og leke med barna mine selv om det føles som et ork. Det skal ikke mange dansetrinn med Sixten til før han ler verdens herligste og mest smittsomme latter, og Ruben er er flott syn der han står og tramper og gynger i "takt" med musikken og oss andre.

*Jeg skal kvitte meg med noen kilo til, og jeg skal gjøre en fysisk innsats for å flytte de gjenværende kiloene til steder der de faktisk ser bra ut.

*Jeg skal trene lukkemuskelen min frem mot neste kontroll, som bør bli i juni eller deromkring. For dere som ikke vet hva jeg snakker om: Google "sfinkter-ruptur" - og forbered dere på å vemmes)

*Jeg skal gjøre en grundig vurdering av denne bloggens fremtid. Enten får den oppgraderes eller så må jeg legge den ned. To innlegg i uken er ikke noe jeg vil vedkjenne meg.

*Jeg skal bli ferdig med det fordømte førerkortet! Før påske ville være bra, om jeg ikke vil bli sittende alene hjemme med barna i påskeferien i stedet for å kjøre til foreldrene mine.

*Jeg skal treffe venner litt oftere. Jeg savner dem.

*Jeg skal vende ned kompost i grønnsakshagen så snart det blir mildt, så jorden er bedre enn i fjor når jeg skal så.

*Jeg skal holde liv i potteplantene våre og gi noen av dem et bedre hjem (les: større potte)

*Jeg skal være ferdig med de vanskeligste julegavene før oktober. Lite er kjipere enn å stresse med julegaver en "må" kjøpe når en er uinspirert og har dårlig tid, og det gir ingen god følelse å gi noe som ikke blir satt pris på. (Akkurat det med om gaven blir satt pris på kan en ikke alltid påvirke, men en kan gjøre et hederlig forsøk)

*Jeg skal ikke bli en bedre kone, jeg er nemlig god nok som jeg er :)

*Jeg skal holde meg så frisk som jeg bare kan, så jeg har overskudd til å ta meg av familien min.

*Til sist: Jeg har to prosjekter, prosjekt X og prosjekt Y, som jeg skal vie mer oppmerksomhet i aller nærmeste fremtid.

 

Sånn. Hvis jeg hadde vært superkvinnen ville dette vært en lett sak. Dessverre er jeg bare middelmådig og ser summen av disse punktene som en ganske stor utfordring. Ønsk meg lykke til!

 

Stikkord:

5 kommentarer

fru Back

31.12.2010 kl.15:43

Kjære tante Jul - min bestemor sa alltid at man klarer det man VIL klare... Og det prøver jeg å leve opp til så best jeg kan (selv om jeg ikke alltid klarer det :) ). Det at du har tenkt på dette - gjør at man mentalt er litt bedre forberedt på det også :) Lykke til, og godt nytt år! Klem

Tante Jul

31.12.2010 kl.22:01

fru Back: Og en eller annen sa at "we have a tendency to live up to our expectations". Så det gjelder å tro at en kan!

Takk for gode ønsker, og godt nyttår til deg også!

johanne

01.01.2011 kl.01:55

En annen sa : Det du gir oppmerksomhet gror . Altså : jeg vil . jeg kan . jeg er . jeg har. And I don`t mean maybe !

Gulltopp

03.01.2011 kl.00:41

Uff, jeg var vel en av de som måtte gremmes litt da jeg tok frem fjorårets nyttårsforsetter. Men noe hadde jeg da gjennomført.

Fine forsett! Jeg er sikker på at du klarer det! Du må bare komme i gang. I år skal jeg klistre mine forsett på veggen så jeg blir minnet på de litt oftere, kanskje det hadde vært en idê?

GODT NYTTÅR!

A

04.01.2011 kl.23:42

Det som er dumt med nyttårsforsetter er egentlig det at bare det at de kalles nyttårsforsetter. For da er de for min del, dømt til å feile. Jeg har bare et, og det kaller jeg heller en leveregel. Høres mye bedre og mer motiverende ut. Iallefall for meg.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits