Her er det vår!

Ja, ikke ute, naturligvis. Der ligger snøen tykk og tung, det regner plussgradsnedbør og drypper fra taket. Himmelen er lav og lysegrå og lover at vi får mer av det samme en stund fremover.

Men her inne, i vinduskarmen på kjøkkenet mitt, her spirer krokusene.Jeg er skikkelig fornøyd med at jeg hadde såpass åndsnærværelse da jeg plantet løk sent i høst at jeg puttet noen i en potte også. Å se noe spire gir en helt spesiell tilfredsstillelse. Jeg gleder meg til å følge med på disse spirene i ukene fremover.

 

Stikkord:

5 kommentarer

fru Back

09.01.2011 kl.19:53

Åååå - så koselig! Der minnet du meg på at jeg må bestille frø snart <3 For i år - SKAL jeg så litt!

johanne

10.01.2011 kl.16:51

Jeg har også krokusløk og andre spirende i potte, men jeg ser ikke tegn til blomsterknopper i noen av dem-- blir visst bare grønt, men grønt er jo bra for øynene hehe

Ellers er jeg visst en kløne med løkplanter inne ihvertfall-- jeg får aldri Amaryllisen til å komme igjen.

Linda

10.01.2011 kl.20:14

Hei.

Jeg har kost meg med bloggen din i adventstida og nyaaret og vil gjerne fortsette videre. Jeg bor i Canada med min Canadiske mann og synes det er koselig aa lese litt hverdagsliv fra gamlelandet. Saerlig i aar har det vaert oppmuntrende siden vi ikke er hjemme, men er i en by langt borte fordi datteren min har faatt et nytt hjerte. Det har virkelig hjulpet med julestemningen. Saa tusen takk! :)

fru Back

10.01.2011 kl.21:52

Du er utfordret på bloggen min <3

Tante Jul

11.01.2011 kl.08:11

Linda: Ååå, nå ble jeg glad! Hvis jeg får muligheten til å bety bare litegrann for noen og glede noen med det jeg skriver/gjør, så er det det beste jeg kan tenke meg.

Velkommen hit til meg, og gode ønsker for det nye hjertet :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits