Tre ting fra i går

Etter at jeg hadde gruet meg intenst i flere uker måtte jeg i går innse at dagen for verdens kjipeste undersøkelse hadde kommet. Jeg skulle jobbe i tre timer først, men ikke engang de vanskeligste kundene kunne holde tankene unna innkallelsen som lå i veska mi:Fysj, tenk dere selv; først holde seg i tiiimevis, på jobb og på buss og på venterom. Så tisse i all offentlighet.
Og etterpå.... Ææææ.
Ordet  "kateter" hadde en langt mere positiv klang da jeg gikk på barneskolen.

Men jeg var heldigere enn jeg kunne forvente. På grunnlag av skjemaene jeg hadde fylt ut og samtalen jeg hadde med pleieren slapp jeg faktisk unna del 2 og 3 av undersøkelsen! Gjett om jeg var lettet!
Så lettet faktisk, at da jeg kom ut på gaten og konstaterte at klokken bare var halv ett og det var tjue sekunder til neste buss, da hev jeg meg avgårde og fikk gjort dette:Ta-DAAAAA! Teoriprøven bestått. Med EN feil!
Siden jeg er ekspert på å påpeke negative sider ved ting som egentlig er bra må jeg bare nevne dette:
Trafikkskolen jeg bruker sponser en gratis oppvarmingstime før oppkjøring hvis en greier teoriprøven feilfritt. Så den der ene feilen kostet meg i prinsippet fem hundre og sytti kroner (eller mer, om de har satt opp prisen nå etter nyttår).
Men jeg er selvfølgelig lettet og glad og fornøyd over ENDELIG å ha kommet så langt. Dato for oppkjøring er tjuetredje mars, så her er det bare å sette i gang og øvelseskjøre MASSE, Mannen!

Og så fikk jeg blomster av Mannen min:Hvis vi nå later som om de lilla tulipanene er blå (det finnes jo ikke blå tulipaner. I alle fall ikke på den butikken der Mannen hadde vært) er dette en supersymbolsk bukett av rødt, hvitt, blått og gult, som står for en sammenslåing av norsk og svensk og dansk (han er svensk og jeg er de andre to). I tillegg skulle det vært en hvit lilje i midten av buketten men det hadde de heller ikke så det ble lysianthus i stedet. Jammen fint at jeg elsker lysianthus :)

Sånn er det. Dagen ble mye mere positiv enn jeg hadde tenkt meg, takket være disse tre tingene.
Det hjalp nok litt at det var strålende sol og deilig friskt ute og at jeg fikk kose masse med de deilige barna mine.
Og at ettermiddagen ble ekstra lang fordi jeg var tidligere hjemme enn vanlig (og fordi jeg rett og slett GLEMTE at det var familiekor i går...).

Slike dager vil jeg ha flere av.

 

Stikkord:

13 kommentarer

A

27.01.2011 kl.04:57

Kjempebra! Grattis med bestått teoriprøve, går nok bra på oppkjøringen også :)

Og kateter er sånn egentlig et ganske greit ord, hvis du snakker til en som går på skolen :)

Tante Jul

27.01.2011 kl.08:00

A: Takk for gratulasjonen og tiltroen! :)

Gulltopp

27.01.2011 kl.13:05

Å, tante jul! Nå begynte jeg å gråte!!!! Må komme tilbake å kommentere resten når jeg ser klart! Gratulerer med bestått på teorien!!!!!!!!!!!

Gulltopp

27.01.2011 kl.13:20

SÅNN! nå slipper jeg å skrive i blinde :) Så sinnsykt bra at du slapp det der kateteret, jeg fikk helt grøssninger da jeg leste det... Også fylle opp blæra med vann??? (Haha, tenk om man kunne gjort det selv på halloween så kunne man tatt vann med konditorfarge inn i blæra! Da kunne man sikkert skremt noen om man tisset blått, eller rødt.) (... jeg tenker visst på litt mye rart.) Sånne dager som i går var for deg kan man virkelig leve lenge på! jeg har hatt noen supre dager, og så blogget om det, og når jeg leser de innleggene senere, så får jeg akkurat den samme følelsen tilbake, det er så GØY! :D Jeg er kjempe glad på dine vegne!

Klem!

fru Back

27.01.2011 kl.13:50

For en herlig dag! Bær følelsen med deg lenge <3 OG gratulerer så mye med lappen! Det er nesten som å ha bursdag ;)
Å gratulerer med bestått da! Flink flink. Huff ja den undersøkelsen så ikke trivelig ut nei. Flotte blomster også som var vel fortjent synes jeg! Takk for koselig kommentar. Krysser det jeg har jeg nå. Ha en fin dag videre!

jeanette og Alexander!

27.01.2011 kl.14:58

Gratulerer! Jeg har akkurat begynt på lappen selv så håper at jeg får et slikt ark også i fremtiden :)

Tante Jul

27.01.2011 kl.16:02

Gulltopp: Å, du er vel søt!

Det halloweentrikset finker nok bare om en tar med seg noen inn på do når en skal tisse, og slikt gjør ikke jeg. Men tanken er god, om enn ikke verdt ubehaget :)

Tante Jul

27.01.2011 kl.16:03

fru Back: Jeg bærer og bærer :)

Tante Jul

27.01.2011 kl.16:03

TrineCam: Takktakk! Nå kan vi krysse for hverandre :)

Tante Jul

27.01.2011 kl.16:04

jeanette og Alexander!: Ja, lykke til videre med det! Les MYE mer enn du tror du må på teorien, bare, det er utrolig mange som stryker.

guro

27.01.2011 kl.19:33

Gratulerer :D

Tante Jul

27.01.2011 kl.22:38

guro:Takketakk! Jeg er litt stolt :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits