Ting bare rotter seg sammen

Bare så det er sagt: Jeg synes IKKE det er gøy at vi har fint vær og bare veier i en uke av gangen, og kvelden før jeg skal ha kjøretime kommer det snø. Ikke i det hele tatt!

Jeg håper at det er en slik ting som viser seg å være bra når det kommer til stykket, at det snør masse før oppkjøring også, og så har jeg lært meg alle triksene. Eller noe.
Jeg har fremdeles ikke fått / tatt tilbake troen på meg selv med hensyn til om dette skal gå bra eller ikke, dessverre, og ser ikke frem til dagens firedoble kjøretime (prislapp: 2280 kroner) med glede.

Men dere andre, dere får ha en fin torsdag!

 

3 kommentarer

johanne

17.02.2011 kl.11:16

Når vi skal gjøre vanskelige ting på vanskelige tidspunkter merker vi ihvertfall at de er vanskelige. På perfekte tidspunkter er også vanskelige ting i god glid. Jeg misunner kineserne litt som får lagt horoskop for når det for eksempel er best å foreta en lang reise eller avholde et viktig møte. Krysser fingrer og tær for deg idag--- så slipper du å gjøre det selv mens du kjører som en gud i de firedoble kjøretimene !!!!!!!! Ta nødhjelpsdråper, og ta med deg amasonitten din i lomma .

Tante Jul

17.02.2011 kl.12:19

johanne: Rescue remedy inntatt, kjøretime overstått. Det gikk faktisk rikgit bra, nå er jeg i rute igjen :)

Min kinesiske kollega er ikke fullt så begeistret for horoskopene som hennes landsmenn får lagt, for de påvirker folks valg i veldig stor grad. Og hvem vet om ikke en reise med litt logistikkproblemer kunne blitt et bedre minne enn den reisen der alt gikk knirkefritt.

myruin

17.02.2011 kl.19:46

Det er klart det er bedre å ha kjøretimer når det faktisk er glatt ute! Da lærer du å mestre det!

Jeg hadde oppkjøring 21.desember, skikkelig drittvær, men lærte mye av det!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits