Det blå treet...

...har fått nye klær.

De rosa og lilla kulene jeg hadde pyntet det med før var ikke fremtredende julete, men jeg tok dem allikevel ned for en tid tilbake. Etter noen ukers blåfrossen nakenhet syntes jeg det var på tide med et mer tidsriktig antrekk:Fjærene kommer nok til å bli ganske pjuskete om det begynner å regne, men om jeg forstår værmeldingene rett er det ikke større fare for at det skjer med det første.Og litt lett snø bør de kunne tåle.

Rent bortsett fra det lurer jeg litt på hva Mannen driver med hele dagene mens jeg er på jobb. Da jeg kom hjem i dag fant jeg denne omtumlete karen i en snøfonn på hjørnet:Staaaakar.

 

Stikkord:

2 kommentarer

Eldeen

21.02.2011 kl.22:43

Hahaha, det må være vanvittig moro å være naboer med dere, for rundt huset deres er det visst mye morsomt som foregår! ;)

SV: Hehehe, det hørtes da ille ut. =P Vel, du kommer langt med havregryn, rosiner, dadler, kakao og honning vil jeg tro. ;) Så lenge du får til en seig masse som det går an å trille kuler av og som smaker godt, så er du et langt stykke på vei. ;) Selv med ikke de fullt så sunne alternativene, så er det antakelig sunnere enn blått godteri og andre rare ting en kunne finne på å putte i seg. ;)

johanne

24.02.2011 kl.14:17

Det blå treet mitt - som er lyseblått i forhold til ditt- står bare pyntet med snø . Vi har fått enda mer snø de siste dagene , så i går var jeg bortom buddhaen i skogen og gravde litt så han fikk ihvertfall hodet over snøen . Med stor snøkalott på toppen.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits