hits

Tjue dager

Kia har bedt meg om å telle ned til noe annet enn julaften. Det mest nærliggende å telle ned til da er oppkjøringen min, og den er faktisk bare... Tjue dager unna.

Det er mindre enn tre uker, det.

Jeg har noen ting jeg helt klart trenger å øve meg på, ellers stryker jeg på de første tre hundre meterne. Noe slikt sa i alle fall kjørelæreren min etter langturen i går. Gjentatte ganger hadde hun for eksempel spurt hvilken fartsgrense det var der vi befant oss, og jeg hadde svart  "ehh.... Femti?" Ja, det sier seg jo selv hva jeg da skal øve på. I tillegg må jeg planlegge bedre før svinger, kryss og rundkjøringer, og så er jeg fremdeles litt for ivrig på clutchen. Blæ.

MEN, Mannen og jeg har avtalt at vi skal kjøre hver eneste dag frem til oppkjøring (kanskje med unntak av de dagene jeg har kjøretime), og vi startet sterkt med en totimers tur i dag. Det var strålende sol på vei hjem fra jobb, bare for å bli tåket og fælt til vi var klare for å dra. Underveis ble det mørkt, også. Sånn, omtrent:Vi møtte ingen elg, men jeg er sikker på at om vi hadde gjort det ville den vært omtrent like usynlig som denne på bildet. (For alt jeg vet MØTTE vi en elg, som var ENDA usynligere!)

Nå er jeg bare sliten og vil legge meg sammen med barna.

(bildet fant jeg ved å google tåke+mørke. Jeg husker dessverre ikke hvem sitt bilde det er, håper jeg blir tilgitt)

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv