Oida.

Jeg tok visst en lenger påskeferie enn beregnet. Ikke fra jobben, men fra bloggen.
Det føles i grunnen ganske ok, men nå er det så mye jeg har villet snakke om som liksom allerede er passé, så da vet jeg sannelig ikke hva jeg kan fortelle dere.

Jeg kan nevne at barna og jeg hadde en fin tur til Telemark.
Kjøreturen dit gikk bra og ganske knirkefritt, tatt i betraktning hvor fersk jeg er som sjåfør. Fire og en halv time inkludert mosseferja og et par luftepauser for barna, og det er slett ikke verst!
Vi hadde også en fin tur til Hillestadgalleriet, som jeg elsker, og vi hilste på Doris fra koneklubben og familien hennes. Og så fikk jeg komme og få solbærbusker av naboen til foreldrene mine! Noen av dere husker kanskje at vi fikk plukke bær hos dem i høst, og de har så mange busker som står og sprer seg at jeg fant ut at jeg ville spørre om å få noen. Det var ikke noe problem, og jeg er kjembeglad. Buskene er plassert i hagen allerede.
Ellers var det mest hvile, mat, og bål om kvelden.
Turen hjem gikk litt mindre knirkefritt. Det ble knirking bokstavelig talt, faktisk. En dippedutt som har med bremsen å gjøre er utslitt og venstre bakhjul laget en riktig ubehagelig lyd. Jeg fikk ta noen ekstra pauser underveis for å la det kjøle seg ned, når jeg helte vann på sto dampskyene til værs.
Nåja. Vi overlevde :)

Vel hjemme igjen har jeg hatt en slitsom uke på jobb. Jeg svarer på mailer hele dagene, og kundene våre hadde IKKE tatt påskeferie. Det har vært mer enn nok å ta seg til, altså. Og så har det vært litt programmer som ikke oppfører seg ordentlig, ting som ikke syntes på kundesidene våre, hjelp vi har trengt men ikke fått, og så videre. Jeg er riktig glad for at det er helg nå.

I løpet av helgen har jeg til hensikt å være masse ute med barna og gjøre ting med hagen vår. Mannen kjørte noen runder med jordfreseren i grønnsakshagen vår i dag, så nå bør jeg kunne sette poteter og begynne å så ting og saker. Søsteren min kommer på besøk i morgen kveld og har med seg en stikkelsbærbusk til meg, så den skal graves ned i den nye bærbusk-hekken min. I tillegg har jeg begynt å bygge meg et risgjerde. Jeg innser at jeg ikke kommer til å få det lille hvitmakte plankegjerdet jeg har mast om i bakkant av hagen, så nå har jeg tatt saken i egne hender og funnet på et alternativ. Det blir superdupert, blir det :)

Jeg ser jo at flere av tingene jeg nevner ville gjort seg bedre med et bilde, men det får bli neste gang.
Ha en fin natt, alle sammen!

 

Stikkord:

4 kommentarer

A

29.04.2011 kl.22:53

God natt! Det blir sikkert kjempefint. Skulle ønske jeg hadde like grønne fingre som deg, men skal ikke klage enda mer om det ;) Så bra at du klarte den lange kjøreturen med unger i baksetet! Imponert. Jeg er oppvokst med "stille i bilen, mamma rygger" og krangling i baksetet fra Bergen til Sunnmøre, så jeg vet egentlig at det ikke er noen lett oppgave.

johanne

30.04.2011 kl.22:34

Ser fram til å se bilder av risgjerdet. Jeg har satt opp de to gamle pallekarmene og fylt dem med jord pluss gravd opp til poteter pluss utvidet steimbedet i bredden pluss plantet ut de to Dahliaene mine pluss plantet solbærbuskene og gjort diverse luking og klipping av roser. Så nå er jeg vel egentlig også klar til å sette poteter og så et eller annet jeg også ?--- når den heftige forkjølelsen min har gitt seg. God 1.mai !!! Forøvrig så blomstrer blåbærriset her og naboens mirabelltrær.

Tante Jul

01.05.2011 kl.10:23

johanne: Oi, så flittig du har vært!

Håper at du blir bra fort, jeg har også blitt kjempeforkjølet ig det er ikke gøy.

Eldeen

07.05.2011 kl.10:50

Ååh, bærbusker! Så heldig du er! Det ønsker jeg meg også, men jeg har ikke så skrekkelig grønne fingre at det gjør noe (mer rosa?), så jeg veit ikke kom de hadde overlevd. =P

SV: Spasertur tre ganger om dagen på jobb? Wow, det hørtes ut som et fint arbeidssted! :)

Så herlig å høre at Rolf har kommet hjem! Får håpe at han gror raskt sammen igjen. :) Stella har ikke funnet veien hjem enda, men Andreas så henne for litt over ei uke siden - dessverre greide han ikke å få henne med seg i bilen, og etter det har vi ikke sett henne. Men i dag har vi snakka med ei dame som har sett en katt som ligna veldig, så da får vi se om ikke vi finner henne igjen. ;)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits