Tusenfryd, ja

Jeg er blitt minnet om at jeg kanskje burde fortelle noe om hvordan vi hadde det på tusenfryd-dagen vår.
Det var en FIN dag.

Vi sto opp passe tidlig og spiste frokost og pakket før vi kjørte, og ankom parken cirka halv tolv. Været var ikke helt supert så vi slapp unna de lange køene og trengselen, men vi slapp faktisk også unna regn og kulde. Det var gledelig :)

Med to små barn og en diger vogn er det begrenset hva en selv får prøvd, og det ble ikke mange karusellturer på oss voksne, men det var uansett barnas dag - og de koste seg!
(jeg vet ikke hvem de der andre barna er, men de var søte, og jeg er ikke god på å sladde ansikter, og jeg håper at de tilgir meg)

En hører nesten motorlydene de sitter og lager når en ser dette bildet, ikke sant?

Barna fikk kjøre minibergogdalbane, Skippertaket, motorsykler, ballong-pariserhjul, finkarusell, bestefars biler, fly, blekksprut og radiobiler. Det meste var stas, bortsett fra radiobilene for da var Mannen alene med begge barna og damene ved bilene var kjipe.

Jeg hadde siktet i orden  mens Sixten kjørte fly.

En ordentlig attraksjon hver unnet vi oss. Mannen fikk kjøre Thundercoaster (jeg vil ogsåååå) og jeg prøvde fjorårets(?) nyhet Nightmare. Jeg er ikke begeistret for skumle ting og mens jeg sto i kø spurte jeg meg selv hva jeg egentlig drev med. Men så svarte jeg at ærlig talt, det er bare elleveårsgrense her, ta deg sammen, og så gikk jeg inn. Jeg måtte dukke et par ganger når 3D-effektene kom fykende for fort mot meg, men bortsett fra det var jeg tøffest av alle! En får nemlig hver sin "revolver" til å skyte zombier med, og på slutten viste de frem hvem som hadde truffet mest. Og det var naturligvis deres egen Tante Jul :)
(Ærlig talt, det går faktisk an å sikte selv om en vet at ikke målet kommer til å ramle overende. En kunne se på skjermen hvor "kulene" traff, og jeg ble nesten sjokkert over hvor mange som skjøt vegger, gårdsplasser og tak. Vi hadde tilogmed lasersikte, jo!)

Nuvel. De siste par timene besto mest av sukkerspeedete unger og slitne foreldre (du å du så mange bakker det er i den parken! Og de er IKKE hyggelige å gå i med tvillingvogn), men vi holdt ut til parken stengte, og så kjørte vi en omvei rundt Son på hjemveien. Barna sovnet omtrent idet vi startet bilen så det ble en fredelig kjøretur.

Forøvrig vil jeg ha en sukkerspinnmaskin. Hvis jeg får det noengang vil jeg stille opp på markeder og selge sukkerspinn for det de er verdt, altså ti-femten kroner stykket og ikke femti som de koster på Tusenfryd. Da slipper andre foreldre å ha den økonomiske ergrelsen i tillegg til hyperaktive barn.
Stikkord:

2 kommentarer

Gulltopp

22.06.2011 kl.00:41

Så fint innlegg!:) Tusenfryd er fint, men fryktelig dyrt, ja. Og det ER en del bakker. :) Vi prøvde ikke nightmare i fjor, for det var så lang kø at vi ikke gadd. Så gøy at du vant skyterunden, hihi! :D Så du prøvde ikke speed monster altså? Det er moro, men ettersom det går så himla fort varer den ikke mange sekundene akkurat!

Jeg er glad for at dere hadde en fin dag! :)

A

22.06.2011 kl.13:08

På 17. mai for noen år siden var det noen gutter som hadde skaffet seg sukkerspinnmaskin og solgte sukkerspinn for 20 kr til inntekt for en god sak. Det gikk som smurt, og det var alltid lang kø ved deres bod. Nå finner du sukkerspinnmaskiner overalt på 17 mai, og prisene er skrudd betraktelig opp. Bare noe jeg kom på.

Ser ut som om dere har storkost dere på tusenfryd, jeg var faktisk på Tivoli i København på mandag, og det var kjempegøy. Men vi var bare "voksne" og ingen barn. Tivoli er også helt flatt, og så er det jo en kjempefin park i tillegg til karuseller og boder.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits