hits

0570-G25Y

Om ikke NCS-kunnskapene mine svikter meg fullstendig bør fargekoden 0570-G25Y være ganske nær den fargen jeg har puttet i håret til Mannen i dag.

Siden det er fryktelig lenge siden jeg hadde en konkurranse her på bloggen vil jeg utfordre dere der ute til å resonnere (eller google) dere frem til hvilken farge det dreier seg om, og til å komme med en nøyaktig eller en fantasifull beskrivelse av fargen i en kommentar til dette innlegget.

Forslagene deres vil bli vurdert av en subjektiv jury (meg), og det jeg liker best vil bli belønnet med... Tja. Det vanlige, kanskje? Om jeg ikke får tatt meg sammen til å koke karameller skal jeg nok finne på noe annet godt. Eller fint. Lykke til!

 

Stikkord:

3 kommentarer

jonna

01.07.2011 kl.21:42

Åh,dette kunne jeg.

skavviseee...

5% svarthet

70% kulørthet

grønn med litt gult i.

altså en ganske lys men kulørsterk farge- sånn cirka giftiggrønn?

hk

02.07.2011 kl.09:36

Vel, da resonnerer jeg meg frem en eller annen grønn-gul-aktig farge på grunn av bokstavene G og Y og fordi jeg mener å huske at han har farget håret sitt sånn (eller noe i nærheten) før. Jeg tenker at fargen er litt sånn som den midterste delen av den grønne Windows 7-lappen på Samsung-reklamen som står over kommentarfeltet akkurat nå (noe som sikkert endrer seg for hver gang siden lastes).

johanne

04.07.2011 kl.00:05

Ehh G25Y- noe grønt på den gule sida ? Som " ikkehårfargegrønt" eller som Luis Moe Havfolket-grønt?

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv