Plastikkhus

Sixten ønsker seg et eget lite hus til å ha ute i hagen. Hver gang han får øye på et sånt glorete plasthus til mangfoldige tusen kroner i en butikk vil han inn i det og er ikke til å få ut derfra igjen.

Dermed var han ganske ekstatisk da vi besøkte "familieparken" ved Lunds gartneri i Torsnes i går. Sist jeg var der var det en minidyrehage med lama, geiter, kaniner og høner. Det er det forsåvidt fremdeles også, men i tillegg er det en overflod av plast-lekestativer og -hus overalt. Dyrene var nærmest uinteressante når de fikk slik konkurranse. Under ser dere et lite utvalg av alle husene barna var innom (det var MANGE flere), mens jeg gikk etter og kjedet meg mer og mer.

Heldigvis hoppet den ene påfuglen ut av huset sitt og begynte å spankulere rundt rett foran oss, og det vakte i alle fall litt interesse hos barna.

Den viste frem fjærene sine til oss, også!


Åpenbart var ikke jeg den eneste som kjedet meg. Flere foreldre og besteforeldre ble slept etter barna og måtte konversere om "bensinstasjonen" og "butikken".
Og lamaen hadde det visst heller ikke så gøy.Men vi hadde en fin dag alt i alt, selv om jeg merker stressnivået stiger når middagslur-tiden er kommet og gått og guttene blir mer og mer hektiske. Jeg må bli flinkere til å planlegge så vi for eksempel sitter i bilen på det riktige tidspunktet...

 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits