171 dager...

...igjen til julaften.

Det er deilig varmt og luften lukter sommer og det er vanskelig å sove fordi det er så lyst om nettene, og om et par dager har jeg SOMMERFERIE!!!
Men plutselig er det høst og vinter, og da tenker vi brått mer på jul alle sammen.

I dag har jeg sjekket litt priser på sukkerspinnmaskiner.

Og så har jeg skrevet massevis av mailer til massevis av kunder, og spist en kokosbolle før lunsj.

Rent bortsett fra det kjennes det som om dagen har vart i en evighet (det har den strengt tatt også; det er over femten timer siden jeg sto opp), og i morgen får jeg også en lang dag. Derfor burde jeg nok tusle til sengs ganske snart, jeg skal bare...

...

 

 

4 kommentarer

johanne

07.07.2011 kl.10:44

171 dager ? Jaha ! Don`t panic sier jeg til meg selv- 84 av dagene er fremdeles SOMMER ! Så kommer minst 30 dager som er HØST !!! Altså er bare 57 av dagene VINTER !!! (Av de 171 dagene før jul altså-- gudene må vite hvor mange dager etter jul som blir vinter-men den tid den sorg.)Jeg er så nøye på å gjøre sommeren laaaang fordi mannen her i huset har det med å gå og påstå at "nå er det snart vinter" hele sommeren.

Tante Jul

08.07.2011 kl.05:52

johanne: Hvorfor si at det snart er vinter når en kan si at det snart er jul? :)

Eldeen

19.07.2011 kl.12:44

Hihi, jeg leverte faktisk fra meg fire julegaver i forrige uke. Jeg er så lei av å måtte kjøpe noe annet enn det jeg egentlig har lyst til å kjøpe fordi det må passe ned i en dum smartposteske, så i år tok jeg like gjerne med meg julegavene til tantebarna på ferie, så kan de stå der og friste til det blir jul. ;)

Tante Jul

19.07.2011 kl.14:40

Eldeen: Fantastisk! Ikke bare er det trist å måtte ta postemballasjen med i beregningen når en velger gaver, det er også teit å vente til november/desember med å kjøpe fordi det er da en "skal" kjøpe julegaver, når det finnes så mye annet fint en kan kjøpe og lage resten av året!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits