Ferie!

NÅ er det ferie! Vi pakker og ordner, overlater katten og plantene i naboens hender, og i morgen tidlig setter vi oss i bilen og kjører vår vei. Planen er å ha alt absolutt ferdig og klart i kveld så vi kan dra med en gang vi våkner i morgen (det er i alle fall min plan, så vi kan gjøre en fin tur ut av reisen også, ikke bare kjøre vante veier rett til målet).

Målet ser omtrent sånn ut:

Ikke helt, men nesten. Vi skal bo på et lite torp i skogen uten innlagt strøm og vann, hele familien, i en uke. Jeg fant ingen bilder av det egentlige torpet i farten, men prinsippet er det samme: Lite, rødt og enkelt. Bildet fant jeg HER, om noen lurer.

Torpet der vi skal bo ligger sånn passe nært til alt mulig: Vi kan ta dagsturer til Lidköping, Falköping, Skara, Skövde (jeg spøker, Mannen; du trenger ikke å bli med dit!), Göteborg om vi får lyst... Eller vi kan bare sitte der ute i skogen og lese bøker, spille spill, og la barna plaske i det medbrakte plaskebassenget. Og så kan vi gå turer i skogen, så lenge vi smører oss med masse mygg- og flåttmiddel først. Vi tar med både solkrem og gummistøvler, vi har nemlig ikke tatt oss bryet med å sjekke værutsiktene.

Siden det ikke er hverken strøm eller bredbånd der ute får dere klare dere med lite eller ingen blogging i løpet av uken. Jeg vet at det kan bli hardt, men dere er sterke og kommer dere nok gjennom det!

Nå. Tilbake til pakkingen.

 

Stikkord:

4 kommentarer

nina brenden

09.07.2011 kl.16:00

kos dere :) Ha en fin ferie!

hk

09.07.2011 kl.22:17

God ferie! :) Jeg har også ferie nå.

myruin

10.07.2011 kl.20:56

God tur! Håper dere får det koselig!

Kristin

13.07.2011 kl.11:10

Hoppas ni har/ haft en fin ferie!! :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits