The lady of Shalott

Da jeg våknet i dag var denne sangen det første jeg tenkte på (bortsett fra tankene om hvor deilige de små barna mine er; de lå og sov søtt på hver sin side av meg):

Jeg virkelig elsker sangen, og de fleste andre som Loreena McKennitt synger, også. Denne, og The Highwayman, får meg til å gråte nesten hver gang. Et merkelig tilfelle vil ha det til at akkurat disse to diktene blir fremført med bravur av Anne fra Bjørkely (Anne of Green Gables) i den gamle tv-serien, så det er nok flere enn jeg som er betatt av dem.

Hvis du ikke kjenner til Loreena McKennitt fra før anbefaler jeg henne på det varmeste. Særlig om du liker filmmusikken i Ringenes Herre og annet i samme stil (Ja, jeg liker Enya også).

 

 

Stikkord:

Én kommentar

Eldeen

19.07.2011 kl.12:33

Kjempefin sang. Jeg elsker denne typen musikk! =D

SV1: Hihi, tusen takk! Det er veldig deilig å ha kort hår, etter en periode med langt. Så mye enklere da, gitt! =) Godt at dere holder ut! Nå er jeg tilbake fra ferie, så da blir det forhåpentligvis litt mer aktivitet på bloggen framover tenker jeg, hehe. ;)

SV2: Ja, det er et utrolig vakkert land vi bor i. :) Jeg skulle gjerne sett mye mer av det! :)

SV3: Hehe, ja, det er fint på Atlanterhavsveien, så det er helt klart verdt en tur om en er i nærheten (og kanskje hvis en ikke er i nærheten også). ;)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits