The one that got away

Jeg er ingen kløpper på Ebay. Faktisk har jeg ikke skaffet meg en bruker på Ebay engang, før i forgårs. Og det første jeg gjorde var å oppleve noe som jeg er sikker på at de fleste Ebayshoppere blir vant til ganske fort: Jeg misset den tingen jeg hadde lyst på.

Grunnen til at jeg bestemte meg for å registrere meg var at jeg fant en ting jeg gjerne ville ha, og det var bare omtrent syv minutter til auksjonen skulle avsluttes. Så jeg tastet inn et bud og fikk opp melding om å registrere meg. Prosessen var lettvint og da jeg var ferdigregistrert var det fremdeles to minutter igjen. Mitt bud sto som det høyeste. Men så... Jeg vet ikke helt, jeg begynte vel å tenke på noe annet, klikket på et eller annet, og brått var tiden ute for lenge siden og tingen var ikke å se noe sted. Noen andre som hadde lyst på samme dings satt sikkert og la inn et bud i siste sekund. Æsj.

Nå har jeg googlet litt rundtomkring for å finne et bilde å vise dere, og jeg tror at jeg har funnet den riktige:

Fra Juicy Couture, faktisk. Det ville jeg aldri ha gjettet.

Men hva synes dere? Den er ganske... meg, er den ikke?
Nå er jo ikke jeg den som bruker mest smykker akkurat, men jeg kommer nok til å holde et halvt øye med pepperkakehus-smykkene der ute i verden fremover, i tilfelle jeg skulle få en sjanse til... 

 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits