hits

Gave fra min kjære Mann

I går ga Mannen meg et armbånd. Som noen av dere vet er ikke smykker helt min greie, og det vet Mannen også.  Derfor fikk jeg ikke et armbånd som jeg skal bruke av forfengelighetshensyn.

Dette er et "Energy Armor"-armbånd, som visstnok skal gi mer energi og utholdenhet, øke serotoninproduksjonen i kroppen, og i det hele tatt motvirke mye av de negative greiene som påvirker oss absolutt hele tiden (som stråling fra mobiltelefoner og slikt). Dere kan lese om armbåndene HER. Mannen demonstrerte et par enkle tester for å vise de mest synlige effektene av armbåndet, og så langt har det unektelig en wow-faktor. Nå skal jeg bruke det i noen dager for å se om det hjelper på noen av alle de små plagene mine.

Selv om dette er en av de mest omtenksomme gavene jeg noengang har fått (Mannen vet jo bedre enn noen hvordan jeg har det) ble jeg allikevel minst like glad over måten jeg fikk den. Mannen har visst hatt lyst til å henge opp gaven, og så ikke funnet noen krok eller spiker på et passende sted. Så da jeg kom hjem fra jobb hang denne fiffige saken på veggen ved skrivebordet mitt:

Legg merke til den smarte klypen som kan brukes til å henge opp fremtidige små presanger på.

Jeg tuller; Legg merke til den fine romantiske beskjeden som han har frest inn i planken! Hihi.

(Jeg elsker deg også, Mannen min.)

 

 

Stikkord:

8 kommentarer

BareIH

08.09.2011 kl.19:00

Åh, det var jo en kjempeomtenksom gave, og en helt fantastisk flott og romantisk måte å gi den på da! Og selvfølgelig må det legges på at et "kort" som har en praktisk nytteverdi er ganske lurt. :)

Mannen

08.09.2011 kl.19:17

JAg äR en TofFel

Tante Jul

08.09.2011 kl.19:20

Mannen: Og det kan du være stolt av!

Gulltopp

08.09.2011 kl.20:19

Ååå, hjerte Mannen! :D Så søt han er. :) Det var en skikkelig fin gave, da. Superomtenksomt! Jeg vil også ha et sånt. Mer energi hørtes ikke feil ut, skal gå inn og lese litt mer om de nå. Dette burde sister confusion få med seg, hun er into sånne ting! :)

johanne

08.09.2011 kl.22:54

Så fint. Blir helt fuktig i øynene, jeg.

Kristin

09.09.2011 kl.11:46

Det var en fin gest och ett fint sätt att ge och en fin present.. :) Men jag är otroligt (!) skeptisk till "sånt" - dvs armbandet.. Så berätta mer om hur du känner dig efter ett tag, det vore intressant. ;)

A

11.09.2011 kl.09:54

Så utrolig søt og snill han tydeligvis er :) For en god ide å lage en sånn hengeoppdings, så husker du på at han elsker deg hver eneste dag :) Og så blir han minnet på å kjøpe presang til deg rett som det er ;)

Arild

28.09.2011 kl.19:27

Jag är mycket nyfiken på om armbandet fungerar! Berätta när du har känt efter!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

41, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv