Snøvær

I natt - eller sannsynligvis tidlig i dag morges - drømte jeg at jeg våknet og at det snødde ute. Jeg aner ikke hvor jeg var, men jeg hadde utsikt til trær og en slalombakke med skiheis. Det hadde nettopp begynt å snø, tydeligvis, for menneskene i skiheisen (det var en sånn der du har skiene på bakken og blir dratt opp, det heter kanskje ikke skiheis engang?) måtte svinge i sikksakk mellom de snøfrie feltene.

Uansett. I dag er det ett hundre og tre dager til julaften. Det vil si at om tre dager er det bare hundre dager igjen. På den dagen har jeg tenkt å ha en aldri så liten endags-giveaway (eller konkurranse, jeg har ikke helt bestemt meg ennå) for å markere. Det blir vel bra?

Uansett anbefaler jeg dere å følge med, for jeg har en ganske mye større konkurranse i tankene også, bare jeg får tatt meg sammen litt først.
Som vanlig når jeg er for lat til å ta egne bilder har jeg funnet ett på weheartit. Det er i grunnen veldig praktisk :)

 

Stikkord:

8 kommentarer

gulltopp

12.09.2011 kl.22:02

Ååå, snart 100 dager, bare! Jeg har nedtelling med snømann på telefonen min, gleder meg MASSE! Bare synd at jeg er så sent ute med julegaver, har bare en. :O Skjerpings. Gleder meg til konkurranser! :D

13.09.2011 kl.00:14

Oi, jeg håper snøen venter noen uker til ihvertfall! :O

Ps: Det heter t-heis (om det er en t-oppned) eller knappheis (Om det er en "tallerken" folk "sitter" på) =)

13.09.2011 kl.00:27

snøen kommer snart, det gleder jeg meg til. får du får du riktig lys ute, julestemningen min er ifra nå å til midt i romjula, men så er det faktisk opphold til skolen begynner igjen. elsker førjulstia jeg. den er nesten best, juleførjulshilsen fra meg. mette

Siv

13.09.2011 kl.09:28

for en søt blogg!! Hvem elsker vel ikke jul? (retorisk, for Scrooge tenker vi ikke på nå)

Tante Jul

13.09.2011 kl.10:20

Mette: Jeg er så enig, førjulstiden er definitivt det beste!

Tante Jul

13.09.2011 kl.10:21

Siv: Nei, Scrooge og Grinchen, de er en historie for seg. Alle vi andre, derimot, vi kan kose oss skakk ihjel med julen :)

Tante Jul

13.09.2011 kl.10:21

Anonym: A-ha, da har jeg lært noe nytt i dag også. Takk!

Tante Jul

13.09.2011 kl.10:23

gulltopp: Hihi, jeg har faktisk ingen julegaver klare ennå. Men i og med at mange av mine er spiselige ville det kanskje bare vært ekkelt om jeg startet for tidlig.

Og konkurranser skal det bli!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits