Grått men håpefullt

Det har vært mye gråvær i det siste, og i dag var det fremdeles helt mørkt da jeg skulle komme meg opp av senga. Det er stusslig. Og så kan vi forestille oss at det kommer noen lange grå måneder, snart kommer snøen, og da kan det lett bli slaps og søle og enda mørkere og tristere og kaldere. Men det trenger jo ikke å bli sånn!

For det første er ikke høsten over på lenge ennå (selv om det bare er 96 dager til julaften), og vi kan fremdeles få klare dager med høy blå himmel og sprakende høstfarger. Og når løvet blir brunt og faller av og det omsider blir grått og kaldt, da kan vi kompensere med lys. Masse lys. Innendørs naturligvis, men pynt gjerne opp ute også, for alles skyld. Ikke vent til advent med å sette opp utelysene, de er ikke julete, og de gjør omgivelsene så mye snillere. Og hvem sier at fakler bare skal brukes ved spesielle anledninger? Sett en på portstolpen eller ved inngangen. Bygg en snølykt (ok, nå foregriper jeg begivenhetenes gang her, men dere skjønner sikkert hvor jeg vil hen).


(fra weheartit - igjen.)

Stikkord:

2 kommentarer

jane

19.09.2011 kl.17:26

så enig med deg! :) disse neste 96 dagene er de beste dagen i året synes jeg! er så vakkert ute! snart allt rødt, gult og brun!.og snart da vi våkener er det mørkt og rim, så allt glittere! fantastisk er det :)

gULLTOPP

19.09.2011 kl.21:36

Ahh, stemningsfylt bilde! Jeg må også tenke litt som deg for å ikke bli helt overveldet av mørket vi har foran oss nå. Heldigvis skal vi en tur til varmere strøk, og takk og pris for jula, årets beste tid! Desember er jo årets beste måned, men jeg kunne godt vært foruten de andre 8 vintermånedene. Brrr!

sv: Nei, er ikke VM, men tydeligvis flere viktige kamper som gikk denne søndagen. Et evig mas på facebook, jeg gadd ikke få med meg hva det gjaldt en gang. :)

ps: Jeg spyr av misunnelse av Jane over her.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits