Årets første julegaver

Nå har jeg pakket inn årets første julegaver! Jeg vet, til å være julefanatiker er jeg kanskje ikke spesielt tidlig ute. Nå har jeg jo tross alt gnålt om denne julen i flere hundre dager allerede. Men mange av julegavene jeg planlegger å gi bort er spiselige og må lages nærmere jul, så jeg bruker det som unnskyldning.

Nå, i første omgang er det naturligvis barna jeg tenker på når jeg kommer over noe fint eller nyttig (i tillegg til spiselige gaver som blir helt borte etter en stund er jeg glad i gaver som faktisk kan brukes til noe. Ting som ligger og slenger finnes det nok av). Derfor er årets to første julegaver til dem.

Og siden jeg er glad i å pakke pakker ble også bursdagsgaven til kusine Hedvig pakket inn med det samme.

 

Stikkord:

Én kommentar

Eldeen

22.09.2011 kl.22:28

Hihi, jeg har allerede levert flere av julegavene til de som bor langt unna - så slipper jeg å stresse med å finne noe som passer ned i en smartposteske! Den tidlige julegavehandelen førte vel og merke til at jeg måtte kjøpe en ny julegave til nevø-Dennis og gi beskjed om at han må åpne den første NÅ. Han vokser nemlig litt fortere enn jeg hadde forestilt meg, så den tre måneder gamle babyen passer allerede inn i klærne som det står 9 måneder på. =P (Sånn er det å ikke ha unger selv!) Nåvel, det er da ikke verdens undergang, for jeg LEKER jo ikke tante. ;)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits