Bokmesse

Bloggens fireårsdag har kommet og gått uten at jeg har markert det i et innlegg. Men på dagen ga jeg en liten "bursdagsgave" til meg selv og dro på bokmesse i Göteborg! Det ble noen timers kjøring med bare meg selv i bilen - radioen virker ikke så jeg satt og skrålte for meg selv. Uten å overdrive det aller minste kan jeg si at turen gikk langt bedre enn den blonde fadesen fra torsdag.

Jeg trasket omkring i time etter time. Var eneste deltaker på en workshop,og satte meg og hørte på et miniforedrag om litteratur og lesing i skolen. Kastet et blikk på Dolph Lundgren og et annet på Jan Guillou.

Og så fikk jeg skaffet meg dette!Hihi. Amanda sin bok "Döden på en blek häst" er nettopp kommet ut som pocket, og hun var innom messestanden til Månpocket og signerte. Selv hadde jeg selvfølgelig boken fra før, som hardback, og Amanda var snill og signerte den for meg. Og Styggelsen, og Snoring Beauty. Det var hyggelig, tusen takk, Amanda (ps: Du er faktisk nesten like liten som du selv sier).

Mens jeg ventet på at Amanda skulle dukke opp fikk jeg øye på en person som jeg mente å ha sett før, i alle fall på et profilbilde. Sannelig om det ikke var Arild, Språkfålen. Og hun visste hvem jeg var, også. Det er virkelig en underlig verden, Blogglandia, fylt med mennesker som en både kjenner og ikke kjenner... Jeg ble i alle fall skikkelig glad! Hva skrev hun i dine bøker, Arild?

Da klokken var rundt fire hadde jeg i grunnen fått nok for denne gang. Dermed ringte jeg hjem til Mannen og ba om tillatelse til å komme hjem uten Dolph Lundgrens autograf (han skulle ikke signere før klokken fem), og så drasset jeg med meg alle de nye bøkene mine, julegavene og brosjyrene, og tuslet ut til bilen. Jeg greide å ikke kjøre meg bort på de par hundre meterne med bygater som en må igjennom for å finne E6, og så suste jeg hjemover mens jeg skrålte enda høyere enn jeg hadde gjort på veien ned. Av en eller annen grunn var det Luciasangen som ble gjentatt flest ganger i løpet av turen, sammen med Caledonia.
Alt i alt hadde jeg en riktig tilfredsstillende tur, jeg følte at jeg virkelig unnet meg noe, bare for meg selv, og samtidig var jeg ganske flink og selvstendig. Sånne dager skal en ha iblant!

 

Stikkord:

6 kommentarer

Tigertina

27.09.2011 kl.01:08

Gratulerer med nye bøker! Og vel fortjent gave til deg selv!;)

Hanna Lans

27.09.2011 kl.09:08

Men vad trist att jag inte förstod att det var en annan bloggare som stod där och väntade! Jättekul ju, det här med blogglandia, att även träffas irl. :)

johanne

27.09.2011 kl.10:14

Så fint at du hadde en god dag !! Og skråling i bilen er bra for sinnet. Jeg bruker også ofte Lucia , men med den italienske teksten vi lærte av Trond Winje i sang på skolen. Og så Lord Randell . Noen ganger Willie of Winsbury , men da blir det ikke skrål - bare "hvisking".

TUTT

27.09.2011 kl.14:57

Härliga blogglandia.

Kul att du och Arild sammanstrålade!! :-)

Arild

28.09.2011 kl.19:15

Hej Tante Jul igen! Ja, vad skrev hon? Hon skrev inte att jag var underbar, så där blev jag lite avundsjuk ; ) Men jag fick rysliga hälsningar och många kramar i mina två böcker! Och då är jag nöjd! Ja, man blev lite trött av mässan. Vi gick hem efter signeringen. Synd vi inte kunde träffas på bloggträffen, men då får vi väl träffas en annan gång : )

Gulltopp

03.10.2011 kl.01:18

Wæææ! Så du Dolph Lundgren uten å ta bilde til oss?? Dårlig gjort ovenfor oss med superhero obsession. ;)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits