Bursdagsfest

I helgen har vi vært på Toten og feiret bursdagen til kusine Hedvig som fylte tre år. Kjøreturen dit var lang og tok lenger tid enn beregnet på grunn av tett tåke HELE veien, men vi rakk akkurat frem til maten. Vertinnen fortjener ros for det geniale valget av voksenmat (barna fikk pølser): Bakt potet! Med masse deilig tilbehør!

Alle fetterne og kusinene lekte fint sammen hele dagen, vi var kjempeheldige og hadde sol og varme. Ja, tåken lettet omtrent en mil før vi var fremme, heldigvis. Og i tante Jonnas hage er det fint å leke gjemsel :)

Jeg glemte helt at jeg hadde med kamera de første timene, og det var først etter at de fleste gjestene hadde kjørt sin vei at jeg fikk tatt noen bilder. Derfor er ikke kjekke fetter Felix og kule kusine Kia med på noen av bildene.


Men her fikk jeg i hvert fall fanget kusine Hedvig og kusine Cornelia sammen med Sixten.


Og der var sannelig Cornelia i full fart i bakgrunnen. Det la jeg ikke merke til før nå.
Ruben gikk rundt og mistet buksa hele tiden. Jeg har fikset den nå, så det ikke skjer neste gang, den buksa er jo så fin!


Cornelia var i grunnen i full fart det meste av tiden.


Ruben satt mere i ro, det var mye fint å leke med.

Det var en ordentlig vellykket tur. Barna hadde det supert og jeg fikk snakket med søstrene og moren min. Vi overnattet og ble værende til midt på søndagen, så barna fikk seg en lur i bilen på hjemveien. Da var tåken nesten borte. Det var deilig å faktisk SE hvor jeg kjørte.

 

 

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits