Hjemme igjen

Da kirurgen kom på visitt mandag ettermiddag ble jeg lettet over de første ordene han sa, som var følgende:
"Ja, operasjonen gikk som planlagt og avtalt".
Puuuuh...

Så nå er jeg ferdig og skal bare sørge for å ikke belaste såret de neste (mange) ukene. Jeg har fått litervis av antibiotika i drypp - og Å! som jeg misliker å ha nåler i hendene i dagevis i strekk! I går formiddag fikk jeg reise hjem og Mannen hentet meg i Moss i titiden. De neste fem dagene blir det antibiotika i pilleform i stedet, og så har jeg resept på massevis av smertestillende. Litt sliten og mørbanket er jeg naturligvis men jeg er mer optimistisk enn jeg fryktet at jeg skulle være. Det er jo opp til meg om det skal bli en god rekonvalesens eller om den neste tiden skal bli bare kjip (det skal den altså ikke).

Tusen takk for alle gode ønsker jeg har fått fra dere, og jeg ser av statistikken at noen har kikket innom for å se hvordan det har gått. Enten det, eller så er det bare fordi det er oktober og snart jul; da pleier antall besøkende her på bloggen å vokse betraktelig.

Nå: Frokost med de deilige barna mine.

 

Stikkord:

9 kommentarer

A

21.10.2011 kl.09:48

Masse god bedring videre :)

Arild

21.10.2011 kl.10:09

Välkommen hem! Skönt att det gick bra. Och nu en lugn och "skön" konvalescens!

Guro

21.10.2011 kl.11:28

God bedring Juletante!

Lisa

21.10.2011 kl.13:00

God bedring,å god fredag...Kos deg masse!!!!

Tante Jul

21.10.2011 kl.21:10

Guro: Mange takk, jeg skal jobbe med å bli bra :)

Tante Jul

21.10.2011 kl.21:10

Lisa: Takk! :)

Kristin

21.10.2011 kl.21:34

Hoppas du mår bra, kan tänka mig att det var skönt att komma hem! Som sagt, bara hör av dig! Kram

johanne

22.10.2011 kl.00:11

Vel overstått operasjon. --og god rekonvalesens . Fint å se at du er bestemt på at den neste tiden ikke skal bli kjip . Det ser faktisk ut som om det ligger en god del egenvilje i hvordan vi har det , ikke sant? Og det betyr ikke nødvendigvis at vi feier grumset under teppet,vel? Mye sant i det gamle ordspråket om at det er ikke som vi har det, men som vi tar det .

Jeg skal hilse fra Astrid E. som jeg traff på i venteværelset hos legen forleden ! Vi fikk oss en god latter da jeg fortalte henne om fudinglet ditt.Hehe .

Isabellas hjørne

23.10.2011 kl.10:05

Oisann - her har det skjedd ting skjønner jeg! Har ei venninne her som hadde samme fødselsopplevelse med påfølgende operasjon i sommer, så det er bare å bøye seg i støvet for damene som kommer seg igjennom det, og kjemper seg tilbake. Det tar nok litt tid før alt er "på plass" - men venninnen min her har blitt god "som ny" igjen. Lykke lykke til!! Det kommer til å gå kjempefint med den herlige innstillingen din :) Stor klem!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits