Perfekt!

Dere vet hvordan det er, når ting bare passer perfekt?

Mannen har lyst på forandring, så jeg lar ham ommøblere mens jeg kommer meg (mens jeg ikke kan hjelpe med å bære, tilfeldigvis). Ett ledd i ommøbleringen er å flytte bokhyllene fra biblioteket ned i stuen. I stuen er det en vegg som jeg synes er helt ok, men som Mannen ikke kan se på uten å ergre seg over at den er uprofesjonelt dekket med gipsplater - det var hans første forsøk på å sette gipsplater på vegg. Og vet dere hva? Bokhyllene passer perfekt, i både høyde og bredde!
Et annet prosjekt er at vi skal ha ny seng. Den gamle er fin den, men den er bredere enn standard. Vi har to 90-madrasser og et skjøtestykke på 10-12 cm. I tillegg er det en 4 cm kant på sengen, og vi synes det ville være greit å få frigitt litt plass i rommet. Derfor begynte vi å vurdere sengerammer uten kant i stedet, det sparer vi nesten 20 cm i bredden på (!) og så slipper vi den dustete ekstrabiten som gjør lakenet ussete. Og vet dere hva? Noen i Moss har ommøblert på hytta si, og konstatert at de to sengerammene på 90X200 cm som sto der, dem vil de ikke ha lenger.
Perfekt!
Nå står to nesten ubrukte sengerammer nede i gangen og venter på nye ben. Og de var gratis :)

Jeg forventer naturligvis at resten av de små og store utfordringene i denne omrokkeringen (nye bruksområder for flere rom i huset) også kommer til å få perfekte løsninger. Og det skader slett ikke om resten av løsningene har samme pris som sengen.

 

Stikkord:

4 kommentarer

Tigertina

23.10.2011 kl.21:50

Gratulerer! Det er herlig når det plutselig bare faller på plass!

Vil også passe på å ønske deg god bedring! :)

Catarina

24.10.2011 kl.12:52

Så skönt att allt har gått bra, och du verkar "uppe och igång" (tycker man skymtar en hel del positivitet mellan raderna i dina blogginlägg, och det gör mig glad).

Njut av ledigheten, och gör bara vad du orkar/kan.

Snart är julen här, och då kommer du nog må bättre än nånsin :).

Kram Catarina

Tante Jul

24.10.2011 kl.18:10

Tigertina: Takk! Det føles bra :)

Tante Jul

24.10.2011 kl.18:11

Catarina: Takk for at du gleder deg på mine vegne, jeg setter pris på at du kikker innom her iblant, Catarina :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits