Tilbake, med roser i kinnene

Tre timer tok det, og vel så det, fra jeg gikk hjemmefra til jeg kom tilbake. Hvis jeg kan stole på visveg.no har jeg gått sånn omtrent tretten kilometer, men det er ikke så nøye. Jeg hadde tre mål med turen:

1: Komme meg ut av huset
2: Se etter billig regntøy til Sixten
3: Gjøre noe hyggelig.

Mål nummer to og tre forutsatte mål nummer en, så den biten var lett å løse. Det er hyggelig å gå tur, så der fikk jeg forsåvidt også full klaff. Mål nummer to var ganske kjedelig men nødvendig. Jeg løste det på den måten at jeg gikk til Coop obs hypermarked på andre siden av byen. Den ligger like ved Plantasjen, og jeg regnet med at der kunne jeg finne litt JUL! Joda, jeg fant både regnsett og jul, men julebiten var heller trist. Det som møtte meg på Plantasjen i dag var jul i sin verste form, nemlig juleartikler uten julestemning, bare stablet opp og satt frem for å fylle kassaapparatene. Jeg gikk rundt der inne ganske lenge og forsøkte å mane frem litt ekthet, med vekslende hell. De syntetiske juletrærne så bare triste ut. Nissene var simple og serviettene hadde skjevt trykk og grelle farger. Duftlysene luktet ikke jul, bare syntet. De glorete Smarties-adventskalenderne var store og klumpete og fikk meg til å tenke på bortskjemte barn. Enorme pakninger med plastkuler i rødt og gull var... Enorme pakninger med plastkuler i rødt og gull. Men de hadde noe fint gavepapir med kristtorn og misteltein, det kan jeg kanskje kjøpe senere en gang. I dag rasket jeg med meg en pakke marsipanpølser til Mannen og gikk ut derfra igjen.

Men på veien hjemover fikk jeg sannelig gjort noe hyggelig allikevel! Jeg fikk øye på den snasne Mercedesen jeg kjørte på kjøreskolen, med den snasne kjørelæreren min inni, uten elev, og sannelig om ikke hun var på vei inn på en parkeringsplass så jeg kunne gå bort og hilse. DET var hyggelig, det! Iblant synes jeg nesten det er litt trist at jeg ikke skal ha flere kjøretimer, bare fordi jeg liker kjørelæreren så godt. Men så tenker jeg på at jeg fremdeles har noen måneder igjen før jeg er ferdig med å betale for førerkortet, og da synes jeg i grunnen det er greit...

Den siste halve timen av hjemveien regnet det ganske mye, så nå er jeg lurvete og rødkinnet.
Det liker jeg.


Stikkord:

4 kommentarer

jonna

31.10.2011 kl.17:46

My goodness, did you see her hem? Six inches deep in mud. She looked positively mediaeval!

Tante Jul

31.10.2011 kl.18:13

jonna: Hihi, der greide du å kommentere to innlegg på en gang!

Jeg assosierte i alle fall rett til Elizabeth Bennett før jeg så hvilket innlegg du hadde kommentert på :)

gulltopp

04.11.2011 kl.00:45

Så fine bilder av deg, du ligner på Drew Barrymore.

Hørtes ut som et trasig juleutvalg på plantasjen, da går vi ikke dit for å handle til jul i alle fall. (Med unntak av juletreet, kanskje).

Er det ikke fint med ålreite kjørelærere? Jeg hadde en av hver, og det var veldig mye triveligere da jeg byttet til en som var hyggelig, og faktisk innstilt på å lære meg noe. :)

Tante Jul

04.11.2011 kl.08:30

gulltopp: Hihi, jeg så en film med Drew Barrymore i går. Vi er ikke så veeeldig like, synes jeg.

Jeg byttet også kjørelærer! Han jeg hadde først var en dust, så da var det ikke motiverende å møte opp til timer. Jeg tok rett og slett et langt opphold (og fikk et barn til i mellomtiden), og så ba jeg om en annen lærer da jeg kom tilbake igjen. Det har jeg ikke angret på ett sekund!

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits