Tusen takk!

Jeg vil dedikere et takkebidrag til de to snille jentene som har vært på besøk her hos meg.
K og T har nettopp kjørt hjemover etter å ha vært venninner, psykologer, barnepassere, hushjelper og gartnere for meg i ett døgn. Jeg setter utrolig stor pris på det!

K er en god venn og tidligere kollega, og hun har en herlig samboer som jeg føler at jeg har fått som bonusvenn i tillegg, og begge tilbød seg å komme hit og hjelpe meg i løpet av rekonvalesensen min. Så i går kveld hadde jeg ikke bare en, men to samtalepartnere til langt på natt (de avløste hverandre med å legge barna mine, som ikke var særlig innstilt på å sove. I dag har de gjort alt for meg; hjulpet med flere av de tingene jeg så gjerne ville gjort i hagen før vinteren kommer men som jeg ikke rakk før operasjonen, skiftet bleier og klær på begge guttene etter behov, trillet vognen da vi gikk tur (til Kalabanen for å se pappa på sesongens siste speedwaytrening), laget mat, ryddet av og dekket på bordet,... Og på toppen av det hele sendte de meg i seng midt på ettermiddagen, og da jeg våknet igjen TRE TIMER SENERE satt de og spilte spill med to fornøyde og mette barn, og de hadde tilogmed tatt oppvasken!

Fordi jeg har så snille venninner kan jeg nå sitte i et ryddig hus og ikke tenke på at noe skulle vært gjort. Jeg føler meg ikke stresset og ikke utslitt, og det er faktisk... ganske uvanlig.
Så igjen: Tusen tusen takk, både til T og til K. Jeg er glad i dere!

 

Stikkord:

2 kommentarer

johanne

01.11.2011 kl.23:19

Så fint ! Så viser K altså enda en gang at hun er en ekte venninne og en trofast støtte .

Kristin

03.11.2011 kl.13:12

Du är söt, Teje! Det var trevligt att komma på besök, även om det blev lite kort. Måste ju se till så att min gudson, och underbara Sixten kommer ihåg mig också.. :) Blir så långt mellan varje gång! Men snart ses vi igen ;) Kram (Och självklart är det extra kul att du gillar min tjej också.. :) )

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits