Midlertidig arbeidsstasjon

Siden jeg ikke er bra i "stussen", som en venn av Mannen kaller det, er det begrenset hvor mye jeg kan sitte (innlysende nok). Jeg har forsøkt å sitte i badering, noe som funker ok men nå er baderingen min punktert. Jeg har også fått en ergonomisk sittepute fra Hjelpeniddellageret i kommunen, den er regulerbar og fungerer greit, men... etter å ha sittet en stund i går merker jeg at det ikke fungerer i lengden, det heller. Derfor har jeg ordnet meg dette:Kjekt? Toppen av kommoden er (midlertidig) befridd for rot og ulike sokker, og laptop'en min har fått plass i stedet. Jeg er litt for langt unna nærmeste strømuttak og har ikke begynt å lete etter en forlengerledning (skjøteledning heter det vel i grunnen på norsk. Jeg har alltid kalt det forlengerledning, det er kanskje fordi faren min er dansk? Rett som det er legger jeg merke til slike ord i vokabularet mitt, sånne som er helt naturlige for meg, men når jeg tenker etter kjenner jeg ingen andre som bruker dem...). Derfor blir det pause sånn omtrent hvert syttiende minutt, og det passer i grunnen helt supert.Kommoden er kjempefin, synes jeg. Det er en gammel en som Mannen fikk tak i en gang, og han hadde den i garasjen i månedsvis og pusset og skrudde på den, og beiset den mørk. Jeg var ganske misunnelig på den mens han holdt på, og så til slutt avslørte han at den var til meg og hadde vært det hele tiden! Mannen min er virkelig en kjernekar en gang iblant.

Det er forresten ham på bildet, liggende på den fine Malibuen som han angrer sånn på at han solgte. Den var en av de fineste bilene vi har hatt, det synes jeg også, og så... (nå skal jeg si det som vi jenter er mest kjent for når det gjelder kommentarer om biler)... og så var den så fin og blå!

 

Stikkord:

3 kommentarer

BareIH

04.11.2011 kl.16:19

Lurte litt på det der ja. For jeg regner med at det er enklest for deg å stå om dagen, men her har du jo en kommode med passe høyde for akkurat det. :) Fin var den jammen også! Jeg liker sånne mørkfargede, litt gamle møler. :)

jonna

06.11.2011 kl.15:59

Forlengerledning har jeg fått såpass mye peke-og-le reaksjoner på at jeg faktisk har begynt å klare å huske å si skjøteledning.

En annen ting jeg sier til folks forlystelse er "biller deg inn" i stedenfor "innbiller deg" ,men det har jeg ikke tenkt å slutte med fordi folk blir vippet såpass av pinnen når jeg sier det at det får dobbelt effekt :)

A

06.11.2011 kl.20:52

Så greit. Bare pass på at du ikke får vondt i føttene :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits