Bidragene til tegnekonkurransen

Noen av dere har sikkert fått med dere at jeg har hatt en tegnekonkurranse her på bloggen, jeg har i alle fall gjort mitt beste for å gnåle om den så jeg kunne få inn noen bidrag. Konkurransen er nå avsluttet, og jeg vil vise dere bidragene jeg har fått inn. Her kommer de i den rekkefølgen jeg mottok dem: 

 

 

Disse to første kom fra Språkfålen. Hun var omtenksom nok til å gi meg materiale for flere årstider med det samme.


Neste bidrag kom fra IH, som forøvrig har en veldig trivelig blogg der hun sakte men sikkert baker seg gjennom alfabetet :)


Denne fikk jeg fra Myobu. Hun var også så grei at hun skrev et lite innlegg om konkurransen min. 


Denne siste er fra faren min, og den er egentlig juks fordi den er basert på et fotografi (som noen andre har tatt, for en gangs skyld; han er ellers veldig flink til å ta bilder selv) og manipulert til å ligne en tegning. Men den er kjempefin og jeg tar gjerne imot flere!
Siden jeg kommer hjem til jul i år får faren min julegodis uansett, så han er sikkert ikke lei seg over ikke å få bli med og slåss om premiene.

Så, nå som dere har sett bidragene vil jeg gjerne høre hva dere synes. Jeg har bare nesten bestemt meg for en vinner, og jeg er interessert i second opinions. Jeg mangler også å trekke en vinner blant dem som har tipset om konkurransen, enten på egen blogg eller på Facebook eller lignende. Vinnerne publiserer jeg i et eget innlegg senere i dag.

 

Stikkord:

10 kommentarer

proudtobedifferent

06.11.2011 kl.11:14

Mange fine, håper du finner en verdig vinner :-)

jonna

06.11.2011 kl.15:51

Alle var fine, men synes Språkfålens er desidert best og tror de vil funke best til det de skal brukes til.

Ellers likte jeg Kents godt selv om den er "juks", kanskje mest fordi jeg selv hadde en idè om en typ akvarellvariant som jeg bare aldri får tid til å sette meg ned og lage :)

myobu

06.11.2011 kl.17:55

språkfålens var fine=)

Trøtt Barista

06.11.2011 kl.19:50

Så fine! Jeg likte den siste aller best skal jeg være ærlig, den får meg til å tenke på Cicely Mary Barkers illustrasjoner, slik som denne!

http://lh5.ggpht.com/_nG-aSbOfwe8/TRauHblRgkI/AAAAAAAABZo/kVaT9UY7OoU/22%20The_Holly_Fairy%20r.jpg

Tante Jul

06.11.2011 kl.20:02

Trøtt Barista: ÅÅÅÅÅ, jeg ELSKER de tegningene. Moren min har noen av de små blomsterdikt-bøkene, og selv om jeg ikke har sett i dem på altfor mange år husker jeg ett av diktene utenat:

Deep sleeps the winter

Cold, wet, and grey.

Surely all the world is dead

Spring is far away.

Wait! The world shall waken

It is not dead; for lo:

The fair maids of February

stand in the snow.

(The song of the snowdrop fairy)

A

06.11.2011 kl.20:51

Så mange fine tegninger. Tror det var like greit at jeg lot vær å melde meg på.. Mitt tegne talent holder seg til strekmenn.. Men så er jeg veldig flink til strekmenn altså :)

Og når jeg var yngre fikk jeg lov å lage meg (eller, papsen laget) buketter av en kristtorn som står i hagen som hører til huset der vi har juletreskogen (min tante bor der nå) og selge det sånn at jeg hadde litt penger til å kjøpe julepresanger. Jeg var altså veldig glad i kristtorn, siden det betydde penger. Når jeg var 10 år flyttet vi til England og bodde der i 8 måneder. Jeg begynte rett på engelsk skole (snakket nesten ikke engelsk, men lærte fort). For det første hadde vi et svææært kristtorn tre i hagen vår.. Mamsen sa at jeg hadde kikket på det og det kom dollartegn opp i øynene mine. Etter en liten stund skulle vi ha et science-project på skolen. Der skulle vi lage chrystals. I mine norske ører hørtes det ut som kristtorn! Og jeg var helt i fyr og flamme. Nå skulle jeg få sjansen til å lære mer om kristtorn og greier. Men så viste det seg at det var krystaller istedenfor. Nedtur. Men det var kjekt tror jeg. Husker ikke så mye av det. Tror jeg brukte mer tid på å fjase rundt :)

johanne

08.11.2011 kl.00:03

Mange fine tegninger, du. Og jeg er imponert over at du husker diktet til the Snowdrop Fairy . Historien til A lokket fram smilet her hos meg. Jeg hadde selv en fin opplevelse i forbindelse med tegnekonkurransen din: googlet kristtorn og fant ut at arten heter Acebo på latin--- og straks fikk jeg opp gode minner fra en av de beste etappene mine fra pilgrimsvandringen i fjor høst da jeg gikk over fjellet med Jernkorset på toppen og tilbragte natten i El Acebo .

Tante Jul

08.11.2011 kl.09:00

A: Jeg har jo glemt å svare på denne kommentaren helt til nå, enda den fikk meg til å smile over hele ansiktet... :)

Det eneste stedet jeg kan huske å ha sett kristtorn "live" da jeg var liten var utenfor inngangen til et hus der bestefaren min bodde en kort stund, like i nærheten av der tanten min har bodd hele tiden. Jeg var skikkelig imponert, og det var perfekt vær for å beundre den, den eneste gangen (tror jeg) vi besøkte ham der. Kaldt og sånn hvit-grått, og bittesmå snøkorn som falt veldig spredt. Mend et kan jo hende at jeg husker feil, også, når det gjelder været.

Krystaller er også fint, da! Særlig snøkrystaller, eheheh...

Tante Jul

08.11.2011 kl.09:01

johanne: Å, kan du huske omn det vokste mye kristtorn i området? Eller betyr El Acebo noe helt annet på spansk, tror du?

johanne

09.11.2011 kl.11:12

El Acebo betyr Kristtorn-treet på spansk , og jeg husker ikke å ha sett ett eneste eksemplar der , men jeg så jo ikke spesielt etter for jeg visste ikke betydningen av navnet dengang . Derimot var utsikten nesten 360 grader og helt spektakulær. Og solnedgangen !!! Og om natta blåste det slik at en medpilgrim fra Puerto Rico mente at heksene hadde danset på taket. Morgenen etter var det stille, klart og fint igjen.

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits