Avskjed med en kjær venn

Da jeg ville servere te en gang i forrige uke oppdaget jeg at tekannen min ikke lenger hadde en liten sprekk. Den lille sprekken den har hatt en stund hadde blitt byttet ut med et helt nettverk av større sprekker, teen piplet ut, og jeg tok ikke sjansen på å løfte kannen av redsel for at hanken skulle falle av. Så i dag har jeg tatt den tunge turen til glasscontaineren og sendt den avsted til neste stasjon her i livet. Jeg håper at den blir smeltet om til noe fint.


Dette var hinsides reparasjon... :(

Kannen fikk jeg som avskjedsgave da heg hadde vært et halvt år i praksis hos et firma i Tyskland. Da jeg fikk den hadde jeg pakket ferdig flyttelasset mitt med stort besvær og irriterte meg over å måtte skvise inn enda mer, og attpåtil noe knusbart. Jeg vurderte faktisk å la den stå igjen! Men for det første ville det vært ekstremt utakknemlig, og for det andre ante jeg nok at jeg ville bli glad for den når jeg kom hjem. Den har fulgt meg i mange år nå, men det er grenser for hvor lenge en gjenstand av glass kan overleve i mitt (ikke særlig) velorganiserte hus.

Kannen er (var) fra WMF, og hvis noen vet hvor jeg kan få tak i nytt glass (jeg har beholdt lokket og tesilen) vil jeg gjerne høre!

Stikkord:

3 kommentarer

A

07.11.2011 kl.20:41

Jeg har sett en lignende kanne en gang. Kjøpte en sånn til mamsen og en til besto en jul. Lurer på om det var Søstrene Grene?

Tante Jul

07.11.2011 kl.22:05

A: Søstrene Grene, sier du? Hm. Jeg tviler på at de selger WMF, og de har jo en lei vane med å skifte ut sortimentet sitt skikkelig ofte, men jeg skal se ordentlig etter neste gang jeg er der :)

A

07.11.2011 kl.22:23

Jeg er ikke sikker altså. Og det er helt sikkert ikke den samme, men det var en i lik patent iallefall :)

Skriv en ny kommentar

Tante Jul

Tante Jul

39, Sarpsborg

Jeg er helt normal! Og jeg tror det finnes litt jul i det meste. vejrup@gmail.com

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits